T - Индекс форум, Колко загуба на тегло t25

Как се справяте с вашата тренировка?

индекс

До бебе, което е на почти 4 месеца, ще се опитам по някакъв начин да изтръгна 25 минути от дните си. Надявам се да работи.

Как загубих 20 лири? Къде съм сега? Хранително разстройство Vs. съзнателно хранене? Моята история.

Ще бъда любопитен за резултата. Надявам се да се справя.

Продължавай така! Да, движа се с него, но значителна загуба на тегло все още не е измерима в килограми.

От друга страна, панталоните ми бавно отслабват Не се движат толкова, колкото лудостта, която си мислех след първия ден. Тогава започна мускулната треска.Как започна и къде си сега?

Все още го правя, вярно е само от 1 седмица. Бих се интересувал и от резултатите Кой изгаря колко ккал, колко можете да засилите пулса си и т.н. Ефектът му е много грандиозен и бърз! Работи по-добре, но сега от моя страна само T25 може да се побере поради липса на време И: Пропускам и тази кратка почивка за пиене в Т. Трябва да спра веднъж за това. Първоначално започнах с кг, сега съм 69 кг със загуба на тегло, така че има какво да намаля, за да отслабна до оригинала. Трябва да поддържам IR диета, която обикновено е непрактична с моите 2 малки дюрацелови зайчета и следователно общо тегло загуба t25 дневно kcal и Колко загуба на тегло t25 прием достатъчно колко загуба на тегло е около t25 kcal или макс.