Чудотворно водорасло Lanablue

чудотворно

LАNABLUE (Lanable) PF Без парабени
INCI: сорбитол (и) вода (и) екстракт от водорасли

Сините водорасли се използват като козметична активна съставка, защото притежават мощни козметични свойства поради богатото си съдържание на аминокиселини и редки елементи:
- Витамините В1 и В2 подпомагат микроциркулацията и оксигенацията на кожните тъкани.
- Лизин и пролин, основата на синтеза на колаген.
- Метионинът и цистеинът помагат при синтеза на големи количества протеини на съединителната тъкан.
- Серин, важен за синтеза на фисофолипиди на клетъчната стена.

LANABLUE предлага ново анти-ейдж действие, невиждано досега в козметиката до последните изследвания.
Изключителният произход на уникалните микроводорасли ни дава нова естествена активна съставка против стареене.

Предимства от използването на LANABLUE:
Нова, иновативна технология в козметиката.
Уникален естествен син цвят на компонента.
Мощни козметични свойства благодарение на голямото количество свободни аминокиселини, витамини и минерали.
Подобрява синтеза на колаген и еластин.
Възстановява увредената и остаряла кожна тъкан.
Устоява на сурова среда.
Ретиноиден ефект, потвърден от генните изследвания.
Lanablue се използва в козметиката La Mer и други първокласни кремове за лице и очи против стареене.

Lanablue PF (без парабени). Производителят пуска нова, подобрена версия на Lanablue, която се произвежда БЕЗ ПАРАБЕНИ и е много повече в съответствие с философията на естествената домашна козметика.

Приложение на Lanablue: Изглаждане, възстановяване на кожата (подобно на ретиноид)
Препоръчителен% Lanable Употреба: 1 - 5%
PH диапазон за използване:
4,5-8,5 (ефективност)
5.0-6.0 (цветно)

Добавете към рецептата при температура 50 000%), вода (

Препоръчителна ефективна концентрация: 1-5%

Обикновено се използва в дозировка:
кремове против стареене за лице и около очите: 2-3%
кремове против стрии: 3-5%
стягащи кремове за еластичност на тялото: 3-5%

Препоръки за употреба:
Lanablue е бистра синя течност
Разтваря се добре във вода
Стабилен в емулсии, гелове, водни и алкохолни разтвори.
В ръчно изработената козметика. Активният компонент трябва да се добави в края на приготвянето на емулсията, заедно с въвеждането на други средства, при температура не по-висока от 30-35 ° С.
Може да се добавя към готови кремове, маски и серуми, за да се подобри тяхната ефективност.

Приложение в козметиката:
кремове и серуми против стареене за всички типове кожа
ежедневни овлажнители от 25-годишна възраст