Токсичен ли е парафинът в нашата козметика? CBO Blue-Ocean Strategy
Едва ли има козметичен продукт или продукт за грижа за кожата, който да не съдържа парафини!
Фирма, която напълно се освобождава от парафини и по този начин добавки, за които се подозира, че причиняват рак, е Dr. Юххайм.
Парафини - отпадъчните продукти от петролната промишленост!
Строго погледнато, парафинът е продукт, произведен от нефт и по този начин осигурява необходимото съдържание на мазнини за козметични продукти като крем за лице и ръце, лосион за тяло и балсам за устни.
Тъй като за съжаление няма ясни резултати от изследвания на парафина, понастоящем веществото не е класифицирано като вредно от Федералната служба за защита на потребителите. Въпреки всичко това, някои експерти виждат връзка между парафина и нашето здраве.
Какво толкова е вредно за парафина?
- Въпреки че парафините предпазват кожата ни от загуба на влага, редовното използване на козметика, съдържаща парафин, все повече затваря клетките ни в кожния слой.
- Това „компресиране“ на кожата означава, че отпадъчните продукти, които тялото освобождава през кожата ни, вече не могат да бъдат транспортирани безпроблемно или изобщо.
- Нашата лимфна система вече не може да работи правилно.
- В дългосрочен план кожата ни става груба и суха.
- Веществото може да се отложи в черния дроб, сърцето и мастните клетки.
- Както при силикона, филмът, който парафините се образуват върху кожата, не е съвсем безвреден.
- Влагата е заключена, но за съжаление няма реален ефект на грижа.
- Много по-лошо: Увреждането на защитната киселинна мантия на кожата може да попречи на саморегенерацията.
- Чрез „запечатване“ на порите на кожата метаболизмът е нарушен и нашият най-голям сетивен орган вече не може да диша правилно.
- Влагата се предотвратява по такъв начин, че вече не може да проникне в по-дълбоките слоеве на кожата, тъй като е затворена директно върху парафиновия филм.
- Поради себума и отпадъчните продукти, които вече не могат да се транспортират през кожата без проблеми, могат да се появят повече кожни примеси.
Американският държавен университет в Каролина е установил в проучване, че при горенето на парафинови свещи се образуват опасни вещества.
Което от своя страна може да причини дразнене на дишането и астма.
Парафините се произвеждат по различни методи и се предлагат като петрол, микровълнови восъци или вазелин.
Това са напр. използва се в свещи, восъчни пастели, ски восък и в продукти за грижа за дървени мебели.
Но и като хранителна добавка за плодове и зеленчуци и в козметиката.
Можете да намерите парафин в списъка на INCI, напр. под имената
- Петролатум
- Cera microcrystallina
- Парафиново масло
- Минерално масло
- Озокерити, церезин
- Парафинов восък
- Paraffinum Liquidum
Следователно може да се каже, че парафинът е евтин заместител, който се получава от остатъци при дестилация на петрол.
И точно това го прави толкова интересен за козметичната индустрия!
- без цвят, без мирис и вкус!
Тези свойства позволяват на търговията и промишлеността да произвеждат и разпространяват козметика изключително евтино!
Причините за използването на горните вещества със сигурност са евтиното производство и трайността на крайния продукт.
За съжаление не получавате това, което очаквате от козметичните си продукти.
Няма да почиствате, да се грижите или да поглезите тялото или кожата си с него!
Отидете на търсене на козметични продукти без парабени, парафини, силикони и без минерални масла.
Вместо това използвайте натурална козметика на основата на растителни екстракти и естествени аминокиселини.
Какво представлява натуралната козметика? Какво е органична козметика?
Важно прозрение още в началото -> естествената козметика или органичната козметика не са защитен термин! Трябва да знаете това, за да разберете, че в рекламата се обещава много, но в крайна сметка не може да се спази!
Можете да добавите растения или плодове като Алое Вера върху опаковката крие факта, че въпреки красивите снимки, съставките са синтетични.
Продукти от Dr. Juchheim са тествани за съвместимост и ефективност на кожата от института Dermatest и са получили сертификат „много добър“.
Почистете себе си и кожата си от всички химикали и замърсители, които по невежество сте нанесли върху себе си!
Представяме ви някои продукти от Dr. Юххайм преди.

описание
Силовият ефект се създава от силно концентрирани растителни екстракти и суровини, които насърчават кръвообращението. Взаимодействието на тези активни съставки спомага за намаляване на обема и субстанцията на кожата, структурите се укрепват и хармонизират.
Кремове като Lipo Sculp и ByeByeCellulite от Dr. Juchheim също насърчава кръвообращението в кожата благодарение на техните висококачествени съставки (прочетете нашия доклад за ByeByeCellulite).
Ефектът от мощния крем може да се сравни с лифтинг на тялото.
Lipo Sculp съдържа уникални растителни суровини като.
Чаен храст | Алое Вера | Кофеин | Джинджифил | Катерачен храст от гуарана | Пчелен восък | Лимонена трева
В кои области може да се използва Lipo Sculp добре?
- В областта на корема, ханша и дупето
- В областта на гърба
- На бедрата, коленете и прасците (бричове
- На горната част на ръцете и аксиларните гънки (махащи ръце)
- С двойна брадичка
- С увеличена мъжка гърда
Кофеинът, коензим А и карнитинът са мощно трио, когато става въпрос за изгаряне на мазнини. Кофеинът мобилизира мазнините (триглицеридите) от мастните клетки и в същото време инхибира съхраняването на мазнини. Коензим А се свързва с триглицеридите. Това е предпоставката карнитинът да транспортира мазнините в горивните камери (митохондрии) на мускулните клетки, където те се изгарят, за да генерират енергия.
Проучванията показват, че редовните упражнения и спорт, както и здравословното хранене - отслабване - засилват ефекта на тройката от изгарянето на мазнини.
Информация и съвети
Как да използвам Lipo Sculp правилно?
Както при всички Dr. Juchheim, участъците от кожата, които трябва да се третират, трябва да бъдат предварително почистени с тонизираща вода (или със сравнима почистваща вода).
Кремът трябва да се прилага върху засегнатите участъци от кожата сутрин и вечер.
В началото на лечението не трябва да прилагате толкова много крем. След това можете да увеличите количеството след една седмица, ако ви се иска.
Масажирайте леко засегнатите области. (Всички продукти от д-р Juchheim са много икономични).
Най-голям успех ще постигнете след къпане, тъй като порите са широко отворени.
Важно | Внимание: Прилагането на крема може да доведе до усещане за топлина и зачервяване на кожата. (не се притеснявайте, това се дължи на билковите съставки и се търси).
След една до две седмици обаче първоначалното зачервяване на кожата отшумява.
Опитът на клиентите показа, че положителни резултати се постигат само след 7 дни.
Кога не трябва да използвате Lipo Sculp Cream?
За пергаментова кожа | чувствителна кожа | при разширени вени | по време на бременност - след това с удоволствие.
Научете повече в оригиналния Dr. Juchheim страница за този и всички други продукти!

Писалката за красота от Dr. Juchheim може да доведе до невероятни промени, дори при дълбоки бръчки. Изпитайте изключителна, невероятна промяна дори при дълбоки бръчки. Писалката за красота ви помага да се чувствате по-комфортно и младо. В допълнение към по-малките бръчки, благодарение на специалната си формула, той изглажда и дълбоките бръчки и по-специално позволява надлъжните бръчки (линиите за спане) да изчезнат. Просто разтрийте апликатора върху досадни бръчки и го оставете за кратко да попие.
Екстракти от кората на китайското копринено дърво, от еделвайс, тинтява и специални пептиди действат като стимулиращи фактори на колагена и спомагат за подобряване на еластичността на кожата. Растителният колаген може незабавно да запълни бръчките и да направи кожата да изглежда по-млада. Непосредственият ефект продължава с часове и може да стане по-устойчив от приложение до приложение.
Оставете се да бъдете вдъхновени от по-красив и по-млад тен!
Разбира се има много други натурални продукти, които ще доставят на вас и на кожата ви много удоволствие!