Разлика между тиройдския хормон Т3 и Т4 - Отслабване - Форма на ФОРУМ; усилвател; Спорт -
Искам да отслабна с 10 килограма, започвам специфична кардио тренировка и имам l-тироксин, произведен от лабораторията Christiaens 125 uG, така че е T4. и знам чрез форуми, че Т4 се трансформира в Т3 (цитомел) в тялото, но също така е 4 пъти по-малко силен от Т4

Въпросът ми е следният.: каква доза да приема? и наистина ли работи в сравнение с T3 (cytomel)
Nb: говорили сме много за cytomel (T3) в различни форуми, но никога за специфичността на T4, затова се обръщам към вас, за да имам по-точно мнение.
Имате хипотиреоидизъм?
Ако не, не знам защо искаш да вземеш това? Играта с щитовидната жлеза наистина не е добра идея. Ако искате да създадете псевдо хипертиреоидизъм, за да отслабнете, ще си хапете пръстите. Вашата жлеза ще се уморява и ще мига в хипо.
Т4 е хормон на щитовидната жлеза, съставен от 4 молекули йод, неговият синтез образува Т3, който се разпространява в останалата част на тялото за нужди, включително базален метаболизъм.
Така че спортувайте и се храните добре. Изхвърлете тези хапчета в кошчето, ако не е проблем с щитовидната жлеза.
Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.
Искам да сваля 10 килограма, започвам специфична кардио тренировка и имам l-тироксин, произведен от лабораторията Christiaens 125 uG, така че е T4. и знам чрез форуми, че Т4 се трансформира в Т3 (цитомел) в тялото, но също така е 4 пъти по-малко силен от Т4
Въпросът ми е следният.: каква доза да приема? и наистина ли работи в сравнение с T3 (cytomel)
Nb: говорили сме много за cytomel (T3) в различни форуми, но никога за специфичността на T4, затова се обръщам към вас, за да имам по-точно мнение.
знаете какво се е случило с човека, който е взел екстракт от щитовидната жлеза капсули, направени от аптека в Париж, е предписан от лекар . годен да отслабне . искате да знаете добре тя е мъртва . тогава играта с щитовидната ви жлеза наистина не е добре като да кажеш цветя от слонова кост, ще си хапеш пръстите, няма извинение, че дори няма да имаш време да захапеш пръстите си ... така че съвет, направен като слонова кост, каза, яж и спортувай.
Подобни теми
v елипсовидна и плоска -> Разлика ?
Здравейте,
Това не ме касае, но в момента страдам от хипертиреоидизъм. Следователно съм подложен на лечение за втори път. Избухнал съм, изтощен, мъчен, депресиран, отслабвам толкова добре, че и мускулите ми.
Моят специалист, ендокринолог наистина ми каза, че аптеките, които предлагат вида на продукта, който приемате, са убийци, много е опасно.
Наличието на хипертиреоидизъм вече е опасно. защо да я провокирам ?
Искам да сваля 10 килограма, започвам специфична кардио тренировка и имам l-тироксин, произведен от лабораторията Christiaens 125 uG, така че е T4. и знам чрез форуми, че Т4 се трансформира в Т3 (цитомел) в тялото, но също така е 4 пъти по-малко силен от Т4
Безсъзнанието е толкова вредно, колкото и слепотата за постигане на конкретна цел.
Всички знаем, че хората губят по различен начин от едно и също хранене и физическо поведение.
Защо някои хора са облагодетелствани пред други ?
Защото химията на тялото им е малко по-различна (генетика? Опит, лоши навици.).
И докато някои хора се борят с кръв и вода, за да свалят килограм, други са "малко внимателни, паркират колата си малко по-далеч" и свалят 10 кг.
Намирате го справедливо ?
Изследванията направиха големи открития и чрез допинг по време на спортни състезания открихме други интересни свойства на някои лекарства, които бяха критикувани.
Гледали ли сте някога своя кръвен тест ?
Забелязвали ли сте някога, че има набор от стойности за много данни ?
И че не сме непременно от страната, която най-благоприятства да бъдем ефективни ?
Известно е, че увеличаването на функцията на щитовидната жлеза помага при загуба на тегло. но лекар няма да направи нищо за щитовидната жлеза точно над долната граница (стига да е в рамките на нормата).