Отслабнете с хормони на щитовидната жлеза (T3, T4) Roids; Прохормони

Отслабнете с хормони на щитовидната жлеза (Т3, Т4)?

на Юбилеен дибуб »23 ноември 2014 г. 15:11

щитовидната

Исках да попитам дали някой тук има опит в използването на хормони на щитовидната жлеза (т.е. трийодтиронин/лиотиронин и тироксин/левотироксин/тетрайодтиронин) за отслабване. Моя приятелка каза, че го е използвала преди около година, за да отслабне и да стане по-дефинирана. Наистина ли работи „толкова лесно“? На какво трябва да обърнете внимание при дозировката и избора на лекарства? Има ли качествени разлики или T3 = T3 независимо от производителя?

Благодаря ти за помощта!

Re: Отслабнете с хормони на щитовидната жлеза (T3, T4)?

на S1L3 »23 ноември 2014 15:38

Защо просто не я попиташ.

Естествено. Тиреоидните хормони са магически лекарства. Диетата и упражненията стават излишни. Ако теглото стагнира, просто увеличете дозата.

Извинете, но звучите леко наивно.
Какво ще кажете да попълните профила си, за да започнете? Без данни едва ли можем да ви помогнем. По-късно препоръчваме доза за човек с тегло 90 кг, въпреки че сте жена с тегло 60 кг.
Какви са вашите цели? Искате ли да излезете на сцената? Ако не, хормоните обикновено са излишни, за да отслабнете, само за да си спестите няколко седмици диета.

Освен това тя не само отдръпва мазнините от вас, но и мускулите от ребрата ви. В момента ли сте?
Всички неща, които биха били полезни при отговора на вашия въпрос.

на Свалям »23 ноември 2014 16:02

на Протеинов изрод »23 ноември 2014 г. 17:20

освен това има голяма загуба на мускулна маса без AAS като защита на мускулите. Тъй като протеините и мазнините t3 въглехидрати изгарят добре едновременно, мускулната маса също е върху него, ако вътре няма наистина подходяща защита, което би било доста контрапродуктивно за жената .

Съгласен съм с твърдението на S1L3, няма хормони на щитовидната жлеза без планове на сцената, няма помощ за дозиране без информация.

на Юбилеен дибуб »23 ноември 2014 18:19

Сега

О Боже. Сигурно е специален феномен в немските форуми, че общите, отворени въпроси се приравняват на наивността. Защо съм наивен? Защото казах "толкова просто" иронично или скептично "-"?

Защото а.) Тя вече не живее тук и б.) Контактът е прекъснат. И преди дивите подозрения да се разпространят: Не, тя не е мъртва (доколкото знам) и нейното изчезване няма нищо общо с използването на SDH

Въпросът беше общ. Ето защо по принцип питах дали някой има опит - не „Хей, колко трябва да използвам плат, за да отслабна“
И така, има се предвид: Има ли някакви принципи или основни правила за дозиране? На какви принципи ще се основава вашата препоръка, ако чуете този или онзи килограмен номер? Има ли неща за разглеждане, напр. Рискове или добавки, които трябва да приемате при възможен режим на SDH? Кои SDH лекарства са надеждни? Имали ли сте вече лоши стоки? Аз самият не съм имал опит с нещата, но съм чел много за това как работят. Оттук и общият въпрос за вас, ценителите.

Не, просто не. Аз съм само спортист-аматьор и съм в долната граница на нормалната SD функция. Темата не се обсъжда открито в много форуми (тогава преобладава обобщеният, морален показалец), така че си помислих, че може би можете да говорите за това тук (защото предположих, че потребителите със сигурност вече са тествали такива хормони тук, за да отслабнете).

на Протеинов изрод »23 ноември 2014 18:32

да, това се отнася и за тези хора, които вече са доста задълбочени с kfa, защото тялото ви може да преобразува добре мазнините и протеините

ако ни кажете вашите данни, които така или иначе вече са остарели, тъй като schildis няма какво да търси в областта на любителите.

Всеки човек, дори и с ниско ниво на функция (въз основа на съотношението t3/t4 в кръвта), може да постигне своите желания. Тук храненето е просто ключът.

Освен щетите, които можете да нанесете с него, знам много конкурентни културисти, които трябва да се измъкнат с месеци.

Не се намесвайте в хормоналния си баланс поради неудобна диета. Наясно сте, че няма умници или харибо?

Преразгледайте този план. И мисля, че S1l3 означава с "включено" дали консумирате аас в момента, в какви дози, тъй като както казах, мускулната защита е необходима.

на S1L3 »23 ноември 2014 19:01

Jubeldibub написа:

Моля, моля, не се обиждайте, но благодаря за искрения смях
Както вече се досещаха протеиновите изроди. Под "включен" имам предвид, ако използвате стероиди. Но аз съм виновен, трябваше да го направя по-ясен.

Прочетох доста в този форум. Тълкувах го по такъв начин, че кавичките маркират цитат от твоя приятел

Което е напълно правилно според мен. Преди да извадите чука, винаги има методи като Йохи или Ефе. Те са напълно достатъчни в аматьорската област и също не работят на хормонално ниво.

Ако под "обучен" имате предвид естествената граница. Да.
Между другото, вашата приятелка е точно такъв човек, който трябва да очаквате тук във форума като питащ. Лоша диета (в противен случай диетите биха работили)
Не ни обвинявайте, че тонът е малко по-рязък тук. Но преди да обясните на някого как да боравите с опасни наркотици, искате да знаете дали човекът, с когото говорите, има психическа и физическа зрялост за това.

Както казах по-горе, бих посъветвал Ephe или Yohi да намалят kfa. Ephe не е без, но все пак е по-добър от SDH.

на Берсеркска бързина »23 ноември 2014 19:59

ЕКИП GNBF ЕКИПАЖ - Поддръжка 73

на S1L3 »23 ноември 2014 г. 20:07

на Протеинов изрод »23 ноември 2014 20:09

на Берсерк бърза »23 ноември 2014 20:53

Но само "от време на време" 50гр. Ед

ЕКИП НА ЕКИП GNBF - Поддръжка 73

на S1L3 »23 ноември 2014 22:18

на Протеинов изрод »23 ноември 2014 22:23

на Юбилеен дибуб »23 ноември 2014 22:39

Няма проблем Когато прочетох това, трябваше да се разсмея. Невероятно е в колко изкуствени паузи мога да стъпя наведнъж. И така: Не, не приемам стероиди (нито аз). Да, от време на време съм тук "онлайн"

Добре - на главата ми просто исках да изразя, че бях скептичен, когато тя съобщи за това и затова исках да чуя опит от първа ръка и подробности за приложението. Не непременно защото искам да започна веднага, а по-скоро защото темата ме интересуваше. Повече за това по-долу.

Сам по себе си съм съгласен с вас (в смисъл на чувство за отговорност). Просто често ми се струва срамно, когато подобни въпроси вече не водят до обяснения и дискусии по действителната тема, а просто измислят сценарии на ужасите, за да изплашат „глупавия, глупав питащ“ (тук имаме цитати отново ). Това не се отнася до тази дискусия сега, а до много други, които съм чел по темата на десетки други платформи. Затова се надявах на малко „жажда за приключения“ и по-отворени съобщения. Ясно е, че цялото нещо е или може да бъде рисковано - както казах: Непосредствената имитация изобщо не беше моята цел.

Ясно нещо. Но често се случва хората да го правят така или иначе - и тогава няколко отворени съвета няма да навредят. Стероидите със сигурност могат да бъдат и опасни. Или напр. PDE5 инхибитори. Въпреки това има форуми, където хората говорят за това по-открито. В крайна сметка все пак е по-добре, отколкото ако всеки се опита да предозира напълно хаотично.

Аз съм мъж, нямам акаунт тук и мразя "Schoki" И така: Не, която и да е тя, аз не съм

на Протеинов изрод »23 ноември 2014 22:58

нищо не променя факта, че без адекватна мускулна защита, т.е. AAS, губите толкова много вещество (ако то е налице).
ако се прочетете малко, ВСЕКИ с непряка задължителна препоръчва да не се използва t3 без стероиди.
Така че, ако възнамерявате да приемате без защита, не само ще ядете сланината, но и мускулите.