Кератин - Грижа за косата - Човечество

Той е на 100% естествена основа. Укрепва, овлажнява косата и кожата. Той е важна активна съставка в кремове, шампоани, балсами за коса, балсами и продукти за грижа за косата. Може да се смесва с витамин F, кофеин на прах, масла, за завършен шампоан или основа за шампоан.

Отзиви на клиенти:
     5
4 отзива »

Точка за лоялност (след покупка): 2

които могат

Повече информация за продукта:

ИДЕНТИФИКАЦИЯ

INCI: Хидролизиран кератинCAS: 69430-36-0EINECS: 274-001-1

Водоразтворим, продуктът е лесен за използване.

Смесва се с кофеин, витамин F, може да се добави към готовия шампоан и душ гел.

НА кератин обобщено наименование на група фиброзни (влакнести) протеини. Това създава здрава, но гъвкава структура на косата. Косата в по-голямата си част кератинкоито могат да бъдат отслабени от външни влияния. Например: навиване на косата, изправяне на косата. Растителният кератин се произвежда от пшеница и се среща като пшеничен протеин. Животинският произход е по-известен и по-често използван, тъй като е по-добър по отношение на ефективността.

ЕФЕКТ

Известни ефекти в козметиката:

Възстановяване на подобряването на структурата на косата

Хидратация и коприна

Мощност и усилване.

Мека и еластична, лесна за разресване коса

Предпазват косата и кожата от вредни външни влияния

ИЗПОЛЗВАЙТЕ

Ето няколко полезни начина за използване на двата кератина

Искате веднага да подобрите качеството на косата си?