Етерично масло от тамян, 100% чисто - етерични масла




Тамянното масло е известно като "Библейско масло". Сложният аромат на това масло помага да се придобие състояние на медитация и ще ви доближи до божествеността. "Божественият" парфюм освобождава психиката от травмите от миналото, помага в борбата със заболявания, причинени от стрес, като е отлично средство за лечение на дихателни проблеми. Добавен към кремовете за кожа, тамянът има забележителни резултати за кожата узрял и отпаднал, поради своите свойства антиоксидант и регенерация на тъканите.
ДОСТАВКА 24/48 часа
Безплатна доставка за поръчки> 200 леи

ЗАДОВОЛЕНИЕ ГАРАНТИРАНО
Над 2000 отзива на 5 ⭐

неразреден
100% чисти продукти, студено пресовани, неразредени

ДА ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО 💝
Олея дарява 20% от данъка върху доходите за помощ на аутизма
Тамянното масло има дълга история в религиозните практики, използвано и познато от раждането на Спасителя, представляващо един от подаръците на магьосниците. Произходът на растението тамян е Азия, Индия и миризмата влияе върху частта от мозъка, отговорна за емоциите .
Лечебните свойства са разнообразни: действа благоприятно върху зряла, склонна към акне, набръчкана, суха, белезиста кожа.
Име (INCI): Boswelia serrata
Метод на екстракция: парна дестилация на маслената смола на дърветата
Качество: 100% натурално, 100% чисто, без химически обработки, висококачествено етерично масло от тамян.
Мирис: дървесен, балсамов
Последователност: среден вискозитет
Цвят: бледожълт до безцветен
Състав: алфа-пинен, лимонен, мирчен, сабинен
Абсорбция: бързо
Страна на произход: Индия
Съхранение: поставете далеч от светлина, сухо, за предпочитане между 5 - 25 градуса С, в стъклена бутилка
Презентация: кафяв стъклен съд.
Терапевтични свойства: лечебно, против бръчки, против акне, противогъбично, еменагог, антисептично, противовъзпалително, стягащо, релаксиращо, диуретично, общоукрепващо, цитофилатично (предпазва клетките на тялото), успокояващо.
Тамяново масло за кожата
- Перфектен за суха, чувствителна и зряла кожа
- Придава на кожата хидратиран вид
- Отлично лечение за набръчкана кожа
- Средство против акне, премахва несъвършенствата по кожата
- Заздравява бързо всяка рана
- Ефективно заздравяване, препоръчва се при признаци след акне
Тамяново масло за коса
- Укрепва корена на косата
- Ефективно лечение срещу падане
- Придава естествен блясък на косата
- Овлажнява и се грижи за скалпа
- Препоръчва се за разделени краища, боядисана коса, влошена, с тенденция да пада
Тамяново масло за тялото
- Проучванията показват, че масажът на Boswellia carterii, в случай на рак на гърдата, намалява жизнеспособността на клетките
- Той облекчава гъбичните инфекции
- Идеален за лечение на циреи и белези
Тамяново масло за нервната система
- Отлично за стресови моменти или заредени, като постнатална депресия, значителни загуби, увеличени страдания
Тамяново масло за дихателната система
- Препоръчва се при астма, настинки, кашлица, бронхит, синузит и ларингит
- Разсеян в стаята, той е полезен при дихателни проблеми
Тамяново масло за болка
- Облекчава болките в корема и предменструален, чрез локални приложения, под формата на компреси или масаж
- Действа при главоболие
Тамяново масло за мускули и стави
- подобрява болки в ставите чрез масаж, разреден в базово масло, като горчично масло или пуканки
Тамяново масло за здраве на устната кухина
- Препоръчва се в случай на язви или инфекции в устата, гаргара употреба
Тамяново масло за ароматерапия
- Балансира температурата тяло чрез масаж
- Полезно за развитието на духовността и медитацията
- Препоръчва се разреждането, използвано във формулировките, да бъде между 0,5-2%
- Етеричните масла трябва да се добавят в края на формулировките, получени чрез нагряване (след като се охладят)
- Идеална съставка за приготвяне на кремове, лосиони и серуми остаряла, зряла и набръчкана кожа може да се свърже с арганово масло, кайсиево масло, витамин Е или конопено масло
- Тамян масло има изключителни регенериращи свойства, да си добър заздравяващо и против бръчки свързани с арганово масло, Масло от авокадо илиМасло от морски зърнастец
- Надеждна съставка, особено за суха кожа, може да се използва във формули на кремове, лосиони, почистващи препарати и серуми за суха и много суха кожа свързано с масло от сладък бадем, арганово масло, конопено масло или Кукуи масло
- Препоръчва се в релаксиращи масажи, прогонват тревожността и депресията, свързани с маслото от Tahiti Monoi (базово масло), лавандуловото масло и грейпфрутовото масло
- Лекува и предпазва от акне може да се асоциира с масло от чаено дърво, лимоново масло, масло Kukui (базово масло), кокосово масло (базово масло), масло от грейпфрут, Масло от иланг-иланг или Neem Oil
- Тамяново масло лекувайте циреи свързан с масло от чаено дърво
- Тамянните масажи и разтривки ще помогнат на хората, които имат липса на доверие, тревожен, депресиран, с енергийни блокажи или с желание стимулират духовността.
- Препоръчва се маслото да се използва в местни приложения, в разреждане приблизително 0,5 - 2%.
- Не използвайте директно върху кожата, освен в случай на брадавици и херпес
- Ако се появи дразнене, се препоръчва да спрете да прилагате върху кожата
- Избягвайте продължителната употреба без медицински съвет
- Избягвайте контакт с очите
- Дръжте далеч от деца
- Не използвайте вътрешно
- За да се идентифицират възможни алергии, се препоръчва за първи път да се прилага върху кожата в областта на лакътя
*Внимателен! Терапевтичните свойства и употреба на продуктите на Oleya се основават на научна информация в литературата, в публикации, в академични изследвания във фитотерапията и ароматерапията, в химически и козметични книги и в досието за безопасност на доставчика, отговарящо на европейското законодателство в областта на козметика. Въпреки че тази информация се основава на надеждни източници, тя не трябва да се счита за предписания и медицински насоки, предоставяни от специализирани лица, и по никакъв начин не ангажира нашата отговорност.