Екстракт от Маям акмела 5мл

Грижа за кожата и хигиена

Грижа за косата и хигиена

Грижа за тялото и хигиена

Грижа за устната кухина и хигиена

Грижи и интимна хигиена

Слънчеви продукти

Дерматологични проблеми

Ароматерапия

Козметика за мъже

Био козметика

Грижа за веждите и веждите

Промоционални пакети

Препоръчани продукти по цени

маям

0748011080
[email protected]

екстракт

маям

Фокусира се върху загубата на стегнатост на кожата и появата на дълбоки бръчки. Чрез стимулиране на биомеханичните функции на фибробластите, той помага за реорганизация на структурата на дермата и видимо изглажда повърхността на кожата. Идеален за кремове и серуми против стареене, ремоделиращи препарати и за стегнатост на кожата.

Acmella Oleracea или парацеса също е известна със старото име на Acmella Spilanthes - което е името на INCI. Това е растение, родено в Бразилия, днес цъфти през цялата година в тропиците и се използва от векове в Мадагаскар и Реюнион като лечебно растение. От козметична гледна точка е интересно със съдържанието на алкиламид.

Екстрактът е концентриран, гъвкав, лесен за интегриране в съставите. В допълнение към изключително водни препарати като тоници или гелове, екстрактът от акмела може да бъде включен в широка гама от козметични, течни или твърди препарати. Може да се включи и в кремообразна основа, като се има предвид, че е ефективен в малък процент от 2%.

КАК РАБОТИ
Дълго време кожният колаген получава специално внимание по отношение на защитата, стимулирането или възстановяването. Чрез този екстракт вниманието се насочва към околната среда около колагена, като целта е укрепването на архитектурата на дермата. Плътността и твърдостта на кожата бързо се подобряват, грапавостта на кожата намалява. Екстрактът има добре дефинирано действие против стареене, основният механизъм е вътрешното напрежение.
Начин на производство: екстракт от цветята на растението в маслена основа (фракционирано кокосово масло)
Произход и качество: напълно естествено, без добавки, парфюм или консервант. Географският район на произход на растението е Южна Африка, екстрактът се произвежда във Франция

ПРЕДСТАВЯНЕ: бистра, леко жълтеникава течност без мирис
Опакован в кехлибарено стъкло с капково, многократно, рециклируемо.
Плътност: 0,95

Свойства - Екстракт от акмела

стимулира взаимодействията между колаген и фибробласти на кожата
укрепва дермата, подобрява плътността на кожата
твърдост на кожата отвътре
Укрепва архитектурата на дермата
намалява грапавостта на кожата
чрез стимулиране на клетъчния динамизъм, той ограничава дермалната мрежа
има незабавно и ефективно действие за изравняване на кожата
Доказана ефективност, видима още от първия ден на приложение
устойчиво на окисляване съединение, не е чувствително към топлина

Козметични препоръки
за кожа: процедури против стареене, кремове и серуми против бръчки, препарати за контуриране на лицето
апликации за контур на очите и устните
за тялото: кремове за преструктуриране, кремове за стегнатост на кожата, анти-стрии, препарати след бременност, диети след отслабване, кремове за тяло
продукти за грим: фон дьо тен, наедряло червило

обичайна препоръчителна доза 2%
добавя се в края на приготвянето, но е устойчив на нагряване
като съставка в масла и серуми
като съставка в кремове, лосиони
като съставка в безводни препарати
е подходящ за всеки тип кожа
може да се прилага на всяка възраст, но младата и стегната кожа не се нуждае непременно от действието на екстракта
кожата не „свиква“ с този актив

Съхранение: на хладно място, в затворен съд, далеч от пряка светлина и влага.