D-пантенол, пантенол или провитамин В5

Офертата важи в рамките на наличните наличности и не може да се комбинира с други отстъпки.

Козметично Пантенолът е a незаменим фактор за здравето на кожата, косата и ноктите. Той участва в синтеза на кератиноцити и размножаването на фибробластите, отговорни за производство на еластин и колаген.

кожата косата

Силно овлажняващо и стимулант на клетъчния метаболизъм, пантенолът е отлична активна съставка против стареене на кожата .

Тестовете, проведени в Европа, показаха способността да стимулира процеса на епителизация и регенерация на кожата се препоръчва в зарастване на трудни рани и следоперативни присадки.

Лечебно и антибактериално противовъзпалително, Провитамин В5 се използва широко в случай на кожни алергии, ухапвания от насекоми, изгаряния, акне и кожни несъвършенства .

Кондициониране на косата, еортотичен, ревитализиращ и овлажняващ, прониква дълбоко във влакната на косъма, подобряване на текстурата и здравето на косата нападнати, физически и химически повредени . Недостиг Провитамин В5 причинява както производството на Излишен себум и косопад.

Провитамин В5, пантенол, пантотенова киселина, антистресов витамин или коензим А, тъй като след като попадне в тялото, провитамин В5 се превръща в коензим А, коензим, необходим на всяка клетка да расте и живее.

Коензим А участва в липидния метаболизъм, регенерацията на кожната тъкан и лигавиците, регулирането на инсулина, адреналина и порфирина. Той действа и върху нервната система и надбъбречните жлези, откъдето идва и името Провитамин В5 като антистрес витамин.

Пантенолът е биологично активната форма на пантотенова киселина, киселина, намираща се във всички живи клетки и тъкани, от съществено значение за правилното функциониране на метаболизма и производството на хормони. Той се среща в две форми L и D.

От козметична гледна точка биологично активната форма е D-пантенол (декспантенол). Пантенолът е незаменим фактор за здравето на кожата, косата и ноктите, той се намесва в синтеза на кератиноцити и размножаването на фибробласти, съставни клетки на съединителната тъкан, отговорни за производството на еластин и колаген.

Многобройни тестове, проведени в Европа, демонстрират способността на провитамин В5 да стимулира процеса на епителизация и регенерация на кожата, като се препоръчва при зарастването на трудни рани и следоперативни присадки.

С ревитализиращи, кондициониращи и силно овлажняващи свойства, провитамин В5 придава на кожата и косата жизненост, еластичност, еластичност и блясък.

Противовъзпалително заздравяващо и антибактериално, провитамин В5 се използва широко при кожни алергии, ухапвания от насекоми, изгаряния, акне и кожни несъвършенства. Мощен овлажнител и стимулант на клетъчния метаболизъм, пантенолът е отличен активен препарат срещу стареенето на кожата.

Капилярен балсам, укрепвател, ревитализатор и силен овлажнител, има способността да прониква дълбоко във влакната на косъма, подобрявайки текстурата и здравето на увредената коса, физически и химически повредена. Недостигът на провитамин В5 причинява както излишно производство на себум, така и загуба на коса.

ИМОТИ

  • Стимулатор на клетъчния метаболизъм
  • Стимулатор на процеса на епителизация, ускорява процеса на заздравяване на кожата
  • Силно овлажняващо, подобно на овлажняване
  • Омекотителят възстановява еластичността и еластичността на кожата
  • Регенерира, лекува и възстановява
  • Активен против стареене, против бръчки
  • Противовъзпалително, антибактериално, кожно антиалергично
  • Много добре се понася, немазна, подходяща за всеки тип кожа, включително чувствителна кожа
  • Ревитализиращо, подсилващо и кондициониращо косата и ноктите
  • Стимулира растежа на косата
  • Успокоява раздразненията и сърбежа на скалпа
  • Отличен фиксатор
  • Не уплътнява и не придава лепкав вид на косата
  • Висока проникваща способност в кожата и влакната на косата

ПРЕПОРЪКИ

  • Той е повредил, нападнал
  • Груба, повредена повредена кожа (ръце, крака)
  • Суха, дехидратирана кожа и кожа
  • Зряла, състарена кожа
  • Овлажняващ околоочния контур
  • Имате акне
  • Кожни несъвършенства
  • Раздразнена кожа, възпалена дори след бръснене и епилирана
  • Кожни алергии, възпалена кожа, сърбеж
  • Ухапвания от насекоми
  • Рани, трудно зарастващи рани
  • Присадки, следоперативни белези
  • Изгаряния, слънчеви изгаряния
  • Девитализирана, чуплива коса
  • Повредена суха коса
  • Сплит, повредени върхове
  • Срещу косопад
  • Раздразнения и сърбеж на скалпа
  • Стимулиране на растежа и регенерацията на косата
  • Счупени, крехки нокти

МНОГО ВАЖНО Е ДА НЕ СЪДЪРЖАТЕ ПРИ ТЕМПЕРАТУРА НАД 45 ° C.

  • Не поглъщайте
  • Избягвайте контакт с очите
  • Дръжте далеч от деца
  • Спазвайте препоръчаните концентрации

РАЗТВОРИМОСТ

  • Разтворим във вода, водни разтвори, флорални води или в козметика, която съдържа вода (може да се добавя директно в лосиони, кремове, гелове, серуми, мляко, шампоани, маски)
  • Неразтворим в масло

  • Кремове за кожа и тяло: 0,3-1,5%
  • Лосиони след плажа: 0,5-2%
  • Серуми против стареене: 0.4-2%
  • Шампоан: 1-1,4%
  • Балсами, маски за коса: 1-5%
  • 1 ml = 26 капки

  • Разтвор на пантенол, получен чрез разреждане във вода, за да се улесни употребата
  • Концентрация: 75% D-пантенол
  • Име на INCI: Пантенол
  • Качество: ЕКСКЛУЗИВНА КОЗМЕТИКА

ОРГАНОЛЕПТИЧНИ СВОЙСТВА

  • Външен вид: баска течност
  • Цвят: безцветен
  • Мирис: без мирис

Съхранение: нормална температура, защитено от влага и светлина. Затваряйте плътно контейнера след всяка употреба.

Представяне: контейнер от тъмно стъкло, снабден с капкомер, 30 ml.

Коензимът участва в липидния метаболизъм, регенерацията на кожната тъкан и лигавиците, регулирането на инсулина, адреналина и порфирина. Действа и върху нервната система и надбъбречните жлези, откъдето идва и името Витамин В5 антистрес витамин. \ н

Пантенолът е биологично активната форма на пантотенова киселина, киселина, намираща се във всички живи клетки и тъкани, от съществено значение за правилното функциониране на метаболизма и производството на хормони. Той се среща в две форми L и D. \ n

От козметична гледна точка биологично активната форма е D-пантенол (декспантенол). Пантенолът е незаменим фактор за здравето на кожата, косата и ноктите, той се намесва в синтеза на кератиноцити и размножаването на фибробласти, съставни клетки на съединителната тъкан, отговорни за производството на еластин и колаген. \ н

Многобройни тестове, проведени в Европа, показаха способността на провитамин В5 да стимулира процеса на епителизация и регенерация на кожата, като се препоръчва при зарастването на трудни рани и следоперативни присадки. \ н

С ревитализиращи, кондициониращи и силно овлажняващи свойства, провитамин В5 придава на кожата и косата жизненост, еластичност, еластичност и блясък. \ н

Противовъзпалително, лечебно и антибактериално, провитамин В5 се използва широко при кожни алергии, ухапвания от насекоми, изгаряния, акне и кожни несъвършенства. Мощен овлажнител и стимулант на клетъчния метаболизъм, пантенолът е отличен активен агент срещу стареенето на кожата. \ н

Капилярен балсам, укрепвател, ревитализатор и силен овлажнител, има способността да прониква дълбоко във влакната на косата, подобрявайки текстурата и здравето на увредената, физически и химически увредена коса. косопад. \ н

СВОЙСТВА \ n

  • Стимулатор на клетъчния метаболизъм \ n
  • Стимулатор на процеса на епителизация, ускорява процеса на заздравяване на кожата \ n00a0 \ n
  • Силно овлажняващо, подобно на овлажняване \ n
  • Омекотителят възстановява еластичността и еластичността на кожата \ n
  • Регенериране, заздравяване и възстановяване \ u00a0 \ n
  • Активен против стареене, против бръчки \ n
  • Противовъзпалително, антибактериално, кожно антиалергично \ u00a0 \ n
  • Много добре се понася, немазна, подходяща за всеки тип кожа, включително чувствителна кожа \ n
  • Съживяване, укрепване и кондициониране на косата и ноктите \ n
  • Стимулира растежа на косата \ n
  • Успокоява раздразненията и сърбежа на скалпа
  • Отличен фиксатор \ n
  • Не се уплътнява и не придава лепкав вид на косата
  • Висока проникваща способност в кожата и влакната на косата \ n

ПРЕПОРЪКИ \ n

  • Десет повредени, нападнати \ n
  • Агресирана груба, увредена кожа (ръце, крака) \ n
  • Суха, дехидратирана кожа и кожа \ n
  • Зряла, състарена кожа \ n
  • Овлажняване на околоочния контур \ n
  • Имате акне \ n
  • Кожни несъвършенства \ n
  • Раздразнена кожа, възпалена дори след бръснене и епилирана \ n
  • Кожни алергии, възпалена кожа, сърбеж \ n
  • Ухапвания от насекоми \ n
  • Рани, трудно зарастващи рани \ n
  • Присадки, следоперативни белези \ n
  • Изгаряния, слънчеви изгаряния \ n
  • Девитализирана, чуплива коса \ n
  • Повредена суха коса \ n
  • Сплит, повредени върхове \ n
  • Срещу косопад \ n
  • Дразнене и сърбеж на скалпа \ n
  • Стимулиране на растежа и регенерацията на косата \ n
  • Счупени, крехки нокти \ n

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ \ n

  • A \ u00a0nu се ingera \ n
  • Избягвам зрителен контакт
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца \ n
  • Спазвайте препоръчителните концентрации \ n

РАЗТВОРИМОСТ \ n

  • Разтворим във вода, водни разтвори, флорални води или във водосъдържаща козметика (може да се добавя директно към лосиони, кремове, гелове, серуми, мляко, шампоани, маски) \ n
  • Неразтворим в масло \ n

ДОЗИРОВКА \ n

  • Кремове за кожа и тяло: 0,3-1,5% \ n
  • Лосиони след плажа: 0,5-2% \ n
  • Серуми против стареене: 0,4-2% \ n
  • Шампоан: 1-1,4% \ n
  • Балсами, маски за коса: 1-5% \ n
  • 1 ml = 26 капки \ n

СЪСТАВ \ n

  • Разтвор на пантенол, получен чрез разреждане във вода, за да се улесни употребата
  • Концентрация: 75% D-пантенол \ n
  • Име на INCI: Пантенол \ n
  • Качество: \ u00a0 ЕКСКЛУЗИВНА \ u00a0КОЗМЕТИКА \ n

ОРГАНОЛЕПТИЧНИ СВОЙСТВА \ n

  • Външен вид: баска течност \ n
  • Цвят: безцветен \ n
  • Мирис: без мирис \ n

Съхранение: нормална температура, защитено от влага и светлина. Затваряйте плътно контейнера след всяка употреба. \ н

Представяне: контейнер от тъмно стъкло, снабден с капкомер, 30 ml. \ н

Козметично Пантенолът е a незаменим фактор за здравето на кожата, косата и ноктите. Той участва в синтеза на кератиноцити и размножаването на фибробластите, отговорни за производство на еластин и колаген. \ н

Силно овлажняващо и стимулант на клетъчния метаболизъм, пантенолът е отлична активна съставка против стареене на кожата. \ н

Тестовете, проведени в Европа, показаха способността да стимулира процеса на епителизация и регенерация на кожата, препоръчани през зарастване на трудни рани и следоперативни присадки. \ н

Лечебен противовъзпалителен и антибактериален, провитамин В5 се използва широко в случай на кожни алергии, ухапвания от насекоми, изгаряния, акне и кожни несъвършенства. \ н

Кондициониране на косата, е ортотичен, ревитализиращ и овлажняващ, прониква дълбоко във влакната на косата, подобряване на текстурата и здравето на увредената, физически и химически увредена коса.Недостигът на провитамин В5 причинява както производството на излишен себум и косопад. \ н