Чист козметичен кофеин
Офертата важи в рамките на наличните наличности и не може да се комбинира с други отстъпки.
Известен със своите стимулиращи и енергизиращи свойства, кофеинът е а антицелулитна активна и незаменима загуба на тегло благодарение на своите силно липолитични свойства (топящи се мастни агломерации).

Кофеинът също има отлични свойства източване и премахване на стреса като идеален като активен продукт в предвидената козметика грижа за околоочния контур както и за възстановяване на овала на лицето.
Кофеинът е алкалоид, присъстващ в много зеленчуци, кафе, чай, мате, ядки Кола, гуарана и в по-малка степен в какао.
Добре известен със своите стимулиращи ефекти, кофеинът се намира в много козметични продукти енергизиращи и премахващи стреса продукти но преди всичко се използва при антицелулитни и лечебни процедури за тяло, грижа за околоочния контур с тъмни кръгове и чанти, за ретонификация и възстановяване на стегнатите кожни участъци, липсващ в тонус и твърдост, премахване на гуша и грозни мастни агломерации.
Известен със своите стимулиращи и енергизиращи свойства, кофеинът е незаменим антицелулитен и отслабващ активен, благодарение на своите силно липолитични (топящи се мазнини) свойства.
Кофеинът също има отлични дрениращи и депресиращи свойства, като е идеален като активен продукт в козметиката, предназначена за грижа за околоочния контур, както и за изобразяване на овала на лицето.
Кофеинът е алкалоид, присъстващ в много зеленчуци, кафе, чай, мате, ядки Кола, гуарана и в по-малка степен в какао.
Той е добре известен със стимулиращите ефекти на централната и сърдечно-съдовата нервна система, кофеинът се намира в козметиката в много енергизиращи и облекчаващи стреса продукти, но преди всичко се използва при антицелулитни и ремоделиращи процедури на тялото, грижа за околоочния контур с тъмни кръгове и торбички, за ретонификация и визуализация твърдост на епидермиса.
ИМОТИ
- Липолитиците благоприятстват хидролизата на триглицеридите, натрупани в адипоцитите (мастните клетки) и тяхното освобождаване в кръвния поток, което има ефект на топене на мастните натрупвания
- целулит
- Стимуланти: ускорява метаболизма
- Тонери с ефект на възстановяване на твърдостта на кожната тъкан
- Отцеждането благоприятства премахването на задържането на вода
- Кератолитици, елиминиране на мъртвите клетки и подобряване на външния вид на кожата, която става по-гладка и може по-ефективно да абсорбира хранителни вещества и козметични средства
ПРЕПОРЪКИ
- целулит
- Натрупване на мазнини в предлежащите области (ръце, бедра, седалище, ханш)
- Натрупване на мазнини по лицето и шията (прекомерно увеличаване на овала на лицето, гуша)
- Възстановяване на контура на лицето, тонизиране на врата, деколте
- Отпуснати клепачи, "паднали"
- Зони с отпусната кожа, липсваща стегнатост на бедрата, седалището, гърдите, ръцете
- Чанти и тъмни кръгове под очите
- Нежно ексфолиране, отстраняване на мъртвите клетки
- АНТИЦЕЛУЛИТНОТО КОЗМЕТИЧНО АКТИВ Кофеинът е включен във водната фаза на домашно приготвената козметика. Той не е включен в готовата козметика.
- Приготвяне на органична козметика, използвана при антицелулитни процедури, отслабване и ремоделиране на тялото, премахване на мастните натрупвания, възстановяване на стегнатостта и тонуса на кожата: кремове, гелове и мляко за тяло
- Подготовка на органична козметика за грижа, възстановяване на стегнатостта и еластичността на областта на шията и деколтето, премахване на излишните мазнини в случай на гуша, извънгабаритно лице
- Приготвяне на органична козметика: кремове, мляко, гелове за зони с отпусната кожа, деструктурирана "паднала", ретонификация и рендиране на контура на лицето, ръцете, бедрата
- Подготовка на козметика за мигли и премахване на торбички, ретонификация на околоочния контур
- Не превишавайте максимално препоръчителната концентрация
- Не поглъщайте, КОЗМЕТИЧНО ИЗПОЛЗВАНЕ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЪНШНО
- Избягвайте контакт с очите
- Дръжте далеч от деца
РАЗТВОРИМОСТ
- Разтворим във вода, водни разтвори, флорални води или в козметика, която съдържа вода (може да се добавя директно към лосиони, кремове, гелове, серуми, мляко)
- Неразтворим в масло
- 0,5-2%, включени директно в козметиката или във водната фаза на козметичния препарат
ЗАБЕЛЕЖКА: В по-висока концентрация, между 1-2%, кофеинът може да кристализира в козметичния продукт. Препоръчва се да се използва концентрация под 1%. При по-високи концентрации е необходимо да се коригира рН между 4,5 и 5,5 за оптимална разтворимост на кофеина
- 100% натурален, растителен кофеин, висококачествен антицелулитен козметичен актив, ремоделиращ и тонизиращ, получен от кафе чрез CO2 екстракционен метод, който позволява да се запазят непокътнатите свойства на кофеина
- Име на INCI: Кофеин
- Качество: козметика
ОРГАНОЛЕПТИЧНИ СВОЙСТВА
- Външен вид: фин прах
- бял цвят
Съхранение: нормални условия, защитено от влага и светлина. След употреба затворете плътно контейнера.
Презентация: матов пластмасов контейнер, 10 гр
СВЪРКРИТИЧНО ЕКСТРАКЦИЯ НА CO2 е екологичен, високотехнологичен процес на екстракция, който позволява получаването на ароматни есенции, аромати и козметични активни съставки с най-високо качество, в най-естествената им форма. Екстракцията, извършена при ниски температури, без използване на разтворители, гарантира висока степен на чистота, запазване на всички растителни активи и аромат, максимално близък до този на прясното растение. Това е абсолютно чист процес, без загуби на активни съединения, без емисии или загуби на разтворители
Кофеинът също има отлични дрениращи и депресиращи свойства, като е идеален като активен продукт в козметиката, предназначена за грижа за околоочния контур, както и за изобразяване на овала на лицето. \ н
Кофеинът е алкалоид, присъстващ в много зеленчуци, кафе, чай, мате, ядки Кола, гуарана и в по-малка степен в какао. \ н
Той е добре известен със стимулиращите ефекти на централната и сърдечно-съдовата нервна система, кофеинът се намира в козметиката в много енергизиращи и облекчаващи стреса продукти, но преди всичко се използва при антицелулитни и ремоделиращи процедури на тялото, грижа за околоочния контур с тъмни кръгове и торбички, за ретонификация и визуализация твърдост \ u00a0epidermei. \ н
СВОЙСТВА \ n
ПРЕПОРЪКИ \ n
ИЗПОЛЗВАЙ \ n
\ u00a0PRECAUTII \ n
РАЗТВОРИМОСТ \ n
ДОЗИРОВКА \ n
0,5-2%, включени директно в козметиката или във водната фаза на козметичния препарат \ u00a0 \ u00a0 \ n
ЗАБЕЛЕЖКА: При по-високи концентрации, между 1-2%, кофеинът може да кристализира в козметичния продукт. Препоръчва се да се използва концентрация под 1%. При по-високи концентрации е необходимо да се коригира рН между 4,5 и 5,5 за оптимална разтворимост на кофеин \ n
СЪСТАВ \ u00a0 \ u00a0 \ n
ОРГАНОЛЕПТИЧНИ СВОЙСТВА \ n
Съхранение: нормални условия, защитено от влага и светлина. След употреба затворете плътно контейнера. \ н
\ u00a0Представяне: матов пластмасов контейнер, 10 гр \ n
EXTRACTION \ u00a0CO2 SUPERCRITIC е екологичен, високотехнологичен процес на екстракция, който позволява получаването на парфюмирани есенции, аромати и козметични активни съставки с най-високо качество, в най-естествената им форма. Екстракцията, извършена при ниски температури, без използване на разтворители, гарантира висока степен на чистота, запазване на всички растителни активи и аромат, максимално близък до този на прясното растение. Това е абсолютно чист процес, без загуби на активни съединения, без емисии или загуби на разтворители \ n
Известен със своите стимулиращи и енергизиращи свойства, кофеинът е а антицелулитна активна и незаменима загуба на тегло благодарение на силно липолитичните си свойства (топящи се мастни агломерации). \ н
Кофеинът също има отлични свойства източването и премахването на стреса е идеално като активна съставка в предвидената козметика грижа за околоочния контур, както и за \ u00a0възстановяване на овала на лицето. \ н
Кофеинът е алкалоид, присъстващ в много зеленчуци, кафе, чай, мате, ядки Кола, гуарана и в по-малка степен в какао. \ н