Растителен глицерин 86,5% Ph

Времето за доставка приблизително 3-5 работни дни * в чужбина може да варира
Забележка за защита на данните: Тези бутони за споделяне са внедрени като връзки. Без пряко взаимодействие никаква информация не се предава на трети страни във фонов режим.
Растителен глицерин 86,5% Ph.Eur. (Без палмово масло)
Растителният глицерин се включва предимно в козметичните продукти като овлажнител. Той привлича водата и я свързва. Подходящ е за обработка в продукти за грижа за ръцете, както и във висококачествени емулсии за грижа като кремове за лице.
Растителният глицерин е хигроскопичен, т.е. тя привлича вода. В концентрации до 10% омекотява кожата. Кремовете и лосионите, които съдържат глицерин, се характеризират с лесното си намазване и меката си консистенция. Добавете до 3% глицерин към вашия самостоятелно направен шампоан или душ гел, за да намалите дразнещия ефект на повърхностноактивните вещества и да предпазите кожата от изсушаване.
При по-високи концентрации обаче той премахва водата от кожата.
ПРОФИЛ - Растителен глицерин 86,5% Ph.Eur. (Без палмово масло)
INCI: ГЛИЦЕРИН
Отглеждане: конвенционален
Цвят: безцветен
Аромат: слаб
Характеристики: овлажнява, свързва влагата, повишава еластичността на кожата, стабилизира емулсията
Приложение: в козметични продукти като емулсии, лосиони за коса, шампоани и душ гелове
ДругиИзползвайте количество: 0,5 - 10%
Забележка: Информацията и рецептите на тази страница са внимателно разгледани и проверени от нас, доколкото ни е известно и вярваме, въз основа на текущото състояние на знанието. Те не представляват никакви лечебни или здравни съвети и по никакъв начин не заместват консултацията с лекар. Описаните начини на действие не са обвързващи, а само представляват индикация за това, срещу което описаните продукти биха могли да помогнат. Моля, обърнете внимание на допълнителна информация на отделните страници.