Определение Scarlet ibis - Eudocimus ruber Futura Planet

Ален ибис (Линей 1758) - Eudocimus ruber
- Ред: Pelecaniformes
- Семейство: Threskiornithidae
- Род: Евдоким
- Размер: 0,50 до 0,6 м (размах на крилата 0,90 до 1,00 м)
- Тегло: 0,750 до 0,930 кг
- Дълговечност: 15 години
Описание на аления ибис
Местообитание на аления ибис
Аленият ибис, от който има два подвида, се споделя между двете Америки. Eudocimus ruber ruber се намира в Южна Америка, от Венецуела на изток до източна Бразилия, докато Eudocimus ruber albus се намира във Флорида, Луизиана, тихоокеанското крайбрежие на Централна Америка и Карибските острови. Птицата посещава голямо разнообразие от местообитания в зависимост от водната среда. Блата, крайбрежни лагуни, мангрови гори, устия, блатисти местности или дори острови, с гъста растителност и големи дървета Дървото, лигнифицирано растение
Дървото е висше сухоземно растение, независимо дали е голосеменна или покритосеменна, което се втвърдява чрез вторичен растеж (това, което произвежда дървесина). "data-image =" https://cdn.futura-sciences.com/buildsv6/images/midioriginal/8/8/1/881dff8587_48849_def-arbre-stevegrosbois-flickr.jpg "data-url ="/planete/definitions/класификация-vivant-Arbre-14137/"data-more =" Прочетете повече "> дървета, формират основната част от местата му на живот.
Поведение на аления ибис
Аленият ибис е птица Различните нива на общност
Обществеността е най-ниското ниво на социалност на животните. Тези нива са определени от Едуард О. Уилсън през. "data-image =" https://cdn.futura-sciences.com/buildsv6/images/midioriginal/2/f/9/2f9aa271d9_50038016_blattes-zoomy-photography-flickr-cc-by-nc-20.jpg "data- url = "/ planete/definitions/zoologie-gregarisme-11460 /" data-more = "Read more"> дребен, който гнезди в понякога гъсти колонии. Той изгражда гнездото си в дървета, много близки до съседите си, в безразборна съдба за защита търси храна на групи в плитки водни тела, като търси изкуствения пясък
Пясъкът може да се получи и по изкуствен начин, чрез. "data-image =" https://cdn.futura-sciences.com/buildsv6/images/midioriginal/4/e/9/4e957f8c38_92834_sable.jpg "data-url ="/planete/definitions/geologie-sable-6009/"data-more =" Прочетете повече "> пясък от дългия си извит клюн. Птиците, които извършват чести движения, без непременно да се връщат в същите места за размножаване, защото липсва храна или поради смущения, причинени от човешко присъствие, начинът им на живот не е добре известен . Аларменото обаждане на аления ибис е дрезгав и назален.