Задължително обучение по Т1
Re: T1 обучение: задължително?

Начало на блога преди/след актуализиране на август 2013 г.
що се отнася до мен,
Нямам информация, нямам свикване или нищо,
и ще внимавам да не отида и да не попитам по въпроса
ако ме забравят, толкова по-добре!
не, защото добре.
(Наистина оценявам предлагането на обучение, но предпочитам да мога да избирам темите, които ме интересуват)
Не не не!
(с малко късмет също ще ни намерят „референт“; разбирам, че това може да помогне на тези, които наистина започват, но когато сте фалшив начинаещ, признавам, че набъбва)
Ние в Реюнион имаме 2-часово освобождаване от отговорност. пуснаха ни в сряда. априори ще имаме целодневно обучение на месец (dc сряда през целия ден. твърде готино.) беше караница за редакцията, защото те промениха деня на пускане в началото на учебната година (а ние сме 5 T1 + стажант, който ще бъде освободен в сряда също в колежа!). в същото време имам 32-часово присъствие в колежа. за 16.30 часа услуга. Живея далеч, не мога да се прибера по време на дългите си дупки (понякога 5 часа.)
Но за момента няма новини от обучението. същото, ако ме забравят, всичко е наред.
Е, от своя страна имам своите 18:00, без свободен ден, защото Formiris (аз съм T1 в частния сектор) не беше предупредил CoE. Но тренировките се поддържат в ден, когато имам 5 часа уроци. Моето CoE изобщо не желае да променя EdT на целия колеж или да ме освободи двадесет петъка в годината, особено да слуша техните скапани деформации.