Тегло opel astra kombi t98
заявки
север юлиан
С тази опция можете временно да затворите банерните реклами между съобщенията, за да подобрите практическата работа във форума (Пропуснете рекламите но за мрежата).
Опцията може да се активира 3 пъти на ден, по ваш избор, 60 минути на сесия.
Опцията е в експериментална фаза и е достъпна само за удостоверени потребители.
Оценяваме всякакви отзиви.

gogo_y17dt
marian_sro
С тази опция можете временно да затворите банерните реклами между съобщенията, за да подобрите практическата работа във форума (Пропуснете рекламите но за мрежата).
север юлиан
Отново видях снимки, на гърба на колата пише astra 1.7 cdti. друга грешка в тяхната експертиза е фактът, че след удара автомобилът astra се е върнал назад със скорост 36,6 km/h (първоначално е имал 17 km/h) и се е завъртял около оста с 225 gr. на снимките можете ясно да видите, че звездата е останала на мястото на удара, има течности плюс падналата кал, следи и т.н. експертизата се извършва от застрахователя. засега съм в първоинстанционния съд, следващия февруари. когато се прибера вкъщи, ще отида при Харсова в прокуратурата, за да поискам копие от досието, попълнено от полицията. казаха, че карам редовно.
le: от CSA получих отговор, че не съм получил обезщетението, защото не съм подал оригиналната фактура за ремонт. че през октомври миналата година.
Клавдиу студ
Блебеану Лорин
синапс
север юлиан
marian_sro
средната стойност за поддръжка се определя само от констатиращия агент. това е врата за намаляване на парите. разликата е около 25%. трябва да се реши с csa. дръпвания.
можете да изберете да запазите скрапа им.
изчислението е нещо като стойността на девет - амортизация х поддръжка (33% задоволително 50% средно и 80% добро) - 15 или 25% стойност на скрап.