Студено пресовано масло - студено пресовани растителни масла





Разпознато като основна съставка в известния сапун от Алепо, маслото от Олея Бей е истинско чудо на природата за проблемна кожа, пъпки, мазна кожа, екзема, псориазис, суха кожа, обриви, розацея или гъбични инфекции. Приложен директно или включен в продукти за коса, той стимулира растежа на косата, намалява косопада, премахва пърхота, дълбоко регенерира, помага за подчертаване на тъмния цвят на косата и третира разделени краища. Признато по-топло, успокояващо, с нежно действие, облекчава ревматичната болка, отпуска мускулите и мускулните проблеми, като идеално масло/масаж за тяло.
ДОСТАВКА 24/48 часа
Безплатна доставка за поръчки> 200 леи

ЗАДОВОЛЕНИЕ ГАРАНТИРАНО
Над 2000 отзива на 5 ⭐

неразреден
100% чисти продукти, студено пресовани, неразредени

ДА ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО 💝
Олея дарява 20% от данъка върху доходите за помощ на аутизма
Свойства на заливното масло
* заливното масло има твърда консистенция под 24 градуса. Преди употреба се препоръчва нагряване във водната баня
Лаврът е известен като латински Laurus nobilis, роден в Средиземно море, особено Гърция и Турция. Ароматните листа на това заливно растение са оценени през цялата история, гърците и римляните ги използват, за да отпразнуват славата и наградата. В древна Гърция изразът „да лежиш на лаврите си“ е бил известен благодарение на венците от дафинови листа. Тези корони бяха предложени за наградите на Олимпийските игри.
Листата на растението Дафин имат дължина между 6-12 см, с дантелени ръбове, леко извити. Цветовете имат жълтеникав до зелен цвят, около 1 см в диаметър, растат в букети от 4,5. Вместо това плодът е черно зрънце, дълго 1 см, със семе.
Маслото Dafin Oleya се получава чрез процеса на студено пресоване на зърната, за да не повлияе на терапевтичните ефекти на маслото. Съставът му е богат на мастни киселини, около 30% -40%, където е доминиран от Олеинова и Линолова киселина.
Известно лекарство за кожа и коса, то е известно със способността си да се грижи за косата с проблеми с косопад, с разделени краища, боядисана. Жените в Близкия изток го използваха, за да поддържат тъмния цвят на кафявата си коса.
Пречистващите му свойства са известни, има лечебен ефект за мазна кожа, с акне, псориазис, екзема, рани.
Име (INCI): Laurus Nobilis (Laurel) Плодово масло
Метод на екстракция: студено пресоване на плодовете
Качество: 100% натурални, органични, студено пресовани, без химически обработки, Бей масло високо качество.
Последователност: твърдо под 24 градуса
Цвят: тъмнозелено
Състав: линолова киселина (омега-6, олеинова киселина (омега 9), палмитинова киселина, стеаринова киселина.
Абсорбция: бърз
Мирис: растителен, характерен
Страна на произход: Турция
Презентация: в кафяв стъклен съд
Съхранение: на място, защитено от светлина и влага, при нормални температури, за предпочитане под 25 градуса С.
Имоти терапевтичен: против акне, възстановяващо, успокояващо, затоплящо, успокояващо, овлажняващо, омекотяващо, пречистващо, противовъзпалително, антибактериално, стягащо.
Дафиново масло за кожа
- Пречистващ, мощен антисептик, идеален за мазна кожа
- Естествено средство за лечение на акне, мазна кожа, излишен себум
- Подхранва, овлажнява и защитава кожата
- Ефективно заздравяване и регенериране (признаци след акне, белези)
- Антибактериално, ефективно естествено лечение на псориазис, екзема или рани
- Подмладяващ, той помага на кожата ви да възвърне своята текстура и блясък
Бей масло за тялото
- Доказани терапевтични ефекти при мускулни, ревматични или ставни болки
- Загряването, помага при подготовката на мускулите след и преди усилията
- Мускулен релаксант, идеален за масаж, подхранва и омекотява кожата
- Препоръчва се при напукана кожа, напукани ръце, пети или след епилация
- Подобрява кръвообращението, подхранва и съживява
- Бързи ефекти в случай на кожни инфекции или гъбични инфекции
Дафиново масло за коса
- Призната съставка за спиране на косопада
- Подхранва скалпа и подобрява капилярната циркулация
- Прониква дълбоко в косата, за силна коса
- Насърчава растежа на косата
- Придава блясък на повредената, боядисана коса
- Затваря и запазва цвета на косата
- Лек за пърхот, псориазис
- Акне, крем за мазна кожа - основата на крема се комбинира с дафиново масло, масло от грейпфрут, масло от лимонена трева и гел от хиауронова киселина.
- Серум след белези след акне, дафиново масло, комбинирано с масло от таману, масло от морски зърнастец, масло от моркови и лимоново масло.
- За затоплящ ефект върху кожата/релаксация на мускулите - заливното масло се комбинира с горчично масло, масло от черен пипер, масло от сибирска ела, масло от арника, камфор.
- Регенериращ серум за напукани ръце и пети, дафиновото масло се комбинира с масло от авокадо, масло от невен, масло от морски зърнастец, масло от лавандула и масло от моркови семена.
- След епилация нанесете този серум и ще се отървете от фоликулит и дразнене - дафиновото масло се свързва с масло от жожоба, етерично масло от чаено дърво, етерично масло от лавандула и масло от морски зърнастец.
- Серум против косопад - заливното масло се комбинира с горчично масло, масло от черен пипер, масло от джинджифил, масло от кашу и борово масло. Нанесете върху скалпа, оставете да действа 30 минути с кърпа на главата и след това шампоан.
- Дръжте далеч от деца
- Продуктът трябва да се използва изключително за външна употреба
- Избягвайте контакт с очите
- Не вдишвайте
- За да се идентифицират възможни алергии, се препоръчва за първи път да се прилага върху кожата в областта на лакътя
*Внимателен! Терапевтичните свойства и употреба на продуктите на Oleya се основават на научна информация в литературата, в публикации, в академични изследвания във фитотерапията и ароматерапията, в химически и козметични книги и в досието за безопасност на доставчика, отговарящо на европейското законодателство в областта на козметика. Въпреки че тази информация се основава на надеждни източници, тя не трябва да се счита за предписания и медицински насоки, предоставяни от специализирани лица, и по никакъв начин не ангажира нашата отговорност.