Студено пресовано масло от нар - Студено пресовано растително масло

масло

пресовано

студено

студено

Предпочитано от козметиците, маслото от нар е комплексно лечение за всяка кожа. Не бива да липсва в ежедневието ви за красота и подмладяване. Похвален заради богатото си съдържание на полифеноли и хранителни вещества, той е забележителна съставка за грижа за суха, набръчкана и зряла кожа. Приложен върху чувствителната кожа на шията, деколтето и около очите, той стимулира регенерацията на клетките, ободрява, подхранва и овлажнява ефективно, възстановявайки разградената тъкан на кожата.

ДОСТАВКА 24/48 часа

Безплатна доставка за поръчки> 200 леи

пресовано

ЗАДОВОЛЕНИЕ ГАРАНТИРАНО

Над 2000 отзива на 5 ⭐

пресовано

неразреден

100% чисти продукти, студено пресовани, неразредени

масло

ДА ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО 💝

Олея дарява 20% от данъка върху доходите за помощ на аутизма

Родият произхожда от региони като Иран, Индия или Хималаите. По-късно е натурализиран и култивиран в района на Средиземно море.

Храстът от нар е тънък, малък, достига 10 до 12 метра. Клоните са твърди, тънки, често с бодли. Необходими са 200 килограма семена, за да се получат половин литър растително масло от нар.

Използва се в широка гама козметика, грижа за кожата и лимфен масаж. Студено пресовано и нерафинирано има високо съдържание на триглицериди и мастни киселини, витамин С и антиоксиданти като полифеноли.

Съставът на маслото съдържа редки съставки, като пунинова киселина (насърчава регенерацията, има противовъзпалително действие и антимикробно ), Галова киселина (лекува, регенерира), елагова киселина (ефективно против бръчки).

Това е концентрирано растително масло, така че се използва главно като козметичен актив.

* като растително масло, получено чрез студено пресоване, не мирише на плодове

Име (INCI): Punica granatum

Метод на екстракция: студено пресоване на семена

Качество: 100% натурални съставки, без химически обработки, Масло от нар 100% естествено високо качество.

Мирис: характерен, растителен

Абсорбция: бавен

Съхранение: препоръчително е да го съхранявате в хладилник след отваряне, защитен от светлина и влага

Цвят: златисто жълто

Терапевтични свойства: антиоксидант, против бръчки, регенератор, преструктуриране, стимулант, омекотител, антирадикал.

Страна на произход: Турция

Нар масло за кожата

  • Отличен против бръчки, избледнява изражението или състарява бръчките
  • Подобрява общото състояние на кожата
  • Подмладява и тонизира състарената кожа
  • Подходящ за чувствителна кожа около очите, деколтето или шията
  • Ефективен при склонна към акне кожа
  • Предпазва от UV слънчева светлина
  • Забавя появата на бръчки
  • Стимулира производството на нови клетки
  • Успокоява напуканата, раздразнена кожа, засегната от външни фактори

Масло от нар за тялото

  • Препоръчително допълнение към препарати за псориазис
  • Помага за по-бърза регенерация на увредената тъкан
  • Бори се с вредното въздействие на UV лъчите върху кожата
  • Стимулира механизма на регенерация на тъканите

Масло от нар за коса

  • Препоръчва се за коса с тенденция да пада
  • Регенерира структурата на косата
  • Препоръчва се за разделени краища
  • Идеален за суха коса, без липса на твърдост и еластичност

Нар масло за циркулация

  • Идеален за зряла, набръчкана, състарена кожа
  • Използва се във формулировки на серуми, кремове против бръчки, кремове и гелове, предназначени за зоната под очите или при процедури за лице
  • Препоръка като утайка във формулировки 1% -15%
  • Изключителен антиоксидантен ефект, може да бъде свързан с Масло от морски зърнастец и масло от баобаб за потенциране на този ефект
  • Заедно с маслото от жожоба може да се приложи след епилация, локалното зачервяване и дразнене ще намалеят - срещу фоликулит може да се добави Масло от чаено дърво
  • За вие сте чувствителни могат да бъдат свързани с Масло от таману, вода от нероли и етерично масло от розово дърво за формулиране на двуфазен почистващ препарат
  • За мазна кожа могат да бъдат свързани с Портокалово масло, масло от грейпфрут, масло от кукуи и вода от розмарин
  • Използва се във формулировки като козметично активно средство, а не като растително масло
  • Препоръчваме комбинацията с растителни масла, когато се прилага върху кожата/кожата
  • Дръжте далеч от деца
  • Препоръчително е да се съхранява в хладилник
  • Окислява се бързо
  • Маслата Oleya се препоръчва да се използват стриктно за козметични цели
  • Дръжте далеч от деца
  • Продуктът трябва да се използва изключително за външна употреба
  • Ако се появи дразнене, се препоръчва да спрете да прилагате върху кожата
  • Избягвайте контакт с очите
  • За да се идентифицират възможни алергии, се препоръчва за първи път да се прилага върху кожата в областта на лакътя

*Внимателен! Терапевтичните свойства и употреба на продуктите на Oleya се основават на научна информация в литературата, в публикации, в академични изследвания във фитотерапията и ароматерапията, в химически и козметични книги и в досието за безопасност на доставчика, отговарящо на европейското законодателство в областта на козметика. Въпреки че тази информация се основава на надеждни източници, тя не трябва да се счита за предписания и медицински насоки, предоставяни от специализирани лица, и по никакъв начин не ангажира нашата отговорност.