Подходящ и страхотен фокус T25

Страници

Понеделник, 28 октомври 2013 г.

Фокус T25

Какво е "Beachbody"?

30-дневно раздробяване

Ето предишното време на Таня, която във видеоклиповете прави версията с „слабо въздействие“ и бързо се превръща в наш приятел ^^

Програмата е разделена на три части: алфа (вид „фитнес“ версия, твърда, за да има основа) и бета (където въвеждаме тежести по-специално и която се фокусира върху цялото тяло), които са включени в основния комплект; и гама цикъл (за обикновените, много по-труден).

Всяка игра продължава 5 седмици и включва 5 тренировки, които се разпределят в рамките на 5 дни по различен начин всяка седмица. Тренировките са прогресивни: започваме с просто упражнение с добавяне на трудност (и Таня е там, ако имаме проблеми ^^) и съдържаме „изгаряне“, където някои от видяните упражнения се комбинират!

Програмата не се повтаря и това ми хареса! Голям фен съм на Джилиън Майкълс, обичах я в „Най-големият губещ“ и обичах нейната програма 30-дневно раздробяване. Но да правя едно и също нещо в продължение на 10 дни, три пъти подред, това е скучно:/Този път имах нужда от нещо с различен ритъм.

Харесва ми, че това е краткотрайно и интензивно, защото когато тренировките са над половин час, винаги намирам оправдания да не ги правя. Тук знам, че след половин час всичко свърши и дори ако е необходимо да настроите будилника половин час по-рано, това не е огромно.

Така че, както казах, нивото е интензивно (ами да, тъй като целта е да направите нещо ефективно за 25 минути. И не ви казвам главата си, когато приключа = D) и някои упражнения са много напрегнати, дори в лесна версия в началото. Трябва да бъдете мотивирани и да си кажете, че продължителността на тренировката е много кратка.

Резултатите

Стартирах програмата Т25 преди няколко седмици и трябваше да напусне поради здравословни проблеми. Започвам отново днес, но ето резултатите, които имах след три седмици (т.е. 13 дни упражнения общо):

• гърди: -1,5см
  • подгруд: -1,5см
  • бедра: -0,5см
  • ханш: нищо
  • корем: -1,5см
  • размер: -1,5см
  • ръка: нищо
  • телета: -0,5см
  • тегло: -2 килограма

Тъй като съм имал отклонения в храната (депресия след преместване), тези резултати могат да бъдат подобрени с правилна диета.

Първата седмица се опитвах в началото: в началото ме болеше много, беше трудно да изпълня упражненията. Правих много мини паузи от няколко секунди, но продължих. Много бързо бях по-малко болен и се подобрявах от ден на ден!