100% натурален растителен глицерин - Oleya

Глицеринът е съставка биологични безценно, получено от естествени източници, препоръчва се в козметични препарати за овлажняване, омекотяване и еластизиране на кожата и косата. Увеличава способността на кожата да задържа вода и е идеална за формулиране овлажнители, лосиони, овлажняващи гелове, шампоани, балсами за устни и коса и маски за коса.

ДОСТАВКА 24/48 часа

Безплатна доставка за поръчки> 200 леи

глицерин

ЗАДОВОЛЕНИЕ ГАРАНТИРАНО

Над 2000 отзива на 5 ⭐

растителен

неразреден

100% чисти продукти, студено пресовани, неразредени

растителен

ДА ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО 💝

Олея дарява 20% от данъка върху доходите за помощ на аутизма

Глицеринът е получен за първи път през 1780 г. от отпадъчни води, останали от осапуняване на мазнини, и сега се получава по този метод или се синтезира от пропилен, получен чрез крекинг на масло. Глицеринът лесно се разтваря в студена или гореща вода и обикновено се разтваря във формулировки на водна баня. Това е силен хигроскопичен актив, прониква много бързо в кожата, най-често се включват в лосиони, кремове или продукти за грижа. Важното е това, глицеринът се разтваря както във вода, така и в алкохол, затова се използва широко в козметичната и медицинската индустрия.

Използва се и като разтворител за подобряване на активните начала на растенията във водни мацерати. Глицерин замръзва при -20 градуса С и се изпарява много силно . Точката на кипене е 290 градуса.

За подготовката на a дневни кремове идеално е да добавите глицерин между 2-5%

Име (INCI): Глицерин

Вкус: сладка

Цвят: безцветен

Качество: висококачествен козметичен актив

Мирис: неутрален

Разтворимост: неразтворим в масло, разтворим в алкохол и вода

Съхранение: сухо място, защитено от светлина, стайна температура

Презентация: стъклен съд

Терапевтични свойства: овлажняващ, овлажняващ, защитен, против бръчки, омекотяващ и антибактериален.

Глицерин за кожата

  • Подмладява зрялата кожа с бръчки
  • Дълбоко хидратира имащи ефекти бръчка разпознат
  • Поправя повредената, напукана или напукана тъкан
  • оферти мекота и еластичност на кожата
  • Идеален за подпомагане задържането на вода в клетките
  • Образува защитна бариера: помага за овлажняване и защита на кожата при метеорологични условия, които могат да доведат до изсушаване на кожата или ръцете
  • Препоръчва се при изготвянето на рецепти за почистване на порите
  • Полезен при лечението на акне и лезии
  • Придава блясък и яркостта на кожата

Глицерин за коса

  • Дълбоко овлажнява сухата, боядисана коса
  • Идеален като съставка в състава на шампоани, маски и балсами за коса.
  • Третирайте разделени косми и суха коса

Глицерин за дома

  • Помага за разтваряне на петна по тъканите, оставяйки влакното по-меко и по-кадифено
  • За да премахнете петна от дрехи, оставете глицерин с лимоново масло за една нощ и масажирайте, за да проникне във влакното.
  • Да не се използва директно върху кожата
  • Изключителна козметична употреба
  • Препоръчителната концентрация при приготвянето на шампоани, душ гелове и почистващи продукти е 1-10%
  • При формулирането на персонализирани рецепти за кожата се препоръчва да не се добавят повече от 10%, защото това ще даде неприятно, лепкаво усещане.
  • За приготвяне на a дневни кремове идеално е да добавите глицерин между 2-5%, 8% могат да се добавят само за много груби и сухи участъци
  • Ако тяхната мацерация от растения с концентрация 30-70% на глицерин
  • За формулировка балсами за устни част от 1-10%
  • Обърнете внимание на дозировката на продукта в козметиката, която не изисква изплакване. Ако концентрацията е по-висока от 10%, те могат да имат странични ефекти, включително: суха кожа
  • Концентрация за кремове, масла и лосиони за тяло е на 1-3%
  • Глицеринът не е разтворим в масла, той обаче има добра диспергираща способност във вискозни масла
  • Да не се използва директно върху кожата
  • Използвайте само за външна употреба
  • Избягвайте контакт с очите
  • Дръжте далеч от деца
  • Не поглъщай
  • Съхранявайте при стайна температура, далеч от светлина и влага

*Внимателен! Терапевтичните свойства и употреба на продуктите на Oleya се основават на научна информация в литературата, в публикации, в академични изследвания във фитотерапията и ароматерапията, в химически и козметични книги и в досието за безопасност на доставчика, отговарящо на европейското законодателство в областта на козметика. Въпреки че тази информация се основава на надеждни източници, тя не трябва да се счита за предписания и медицински насоки, предоставяни от специализирани лица, и по никакъв начин не ангажира нашата отговорност.