Отслабнете с дамски бодибилдинг T3
Отслабнете с Т3
на сър_хенри »06 август 2008 20:52

имам въпрос, който исках да попитам за него. T3 някой знае за това?
Казаха ми, че можете да свалите няколко килограма с него, но счупите щитовидната жлеза.
(наистина ли е толкова рисковано или по-скоро не това)
на juliank »07 август 2008 10:13
на сър_хенри »07 август 2008 г. 11:42 ч
Знам, че мога да отслабна преди около 3 години отслабнах с 14 килограма, но все още има няколко килограма, които искам да сваля и нищо не помага.
приятелката ми започна да го прави и сега отслабна с 3 килограма за около 2,5 седмици, но от време на време има малко натиск в главата и това е всичко. За съжаление вече няма вмъкната опаковка, така че наистина да мога да разгледам всички странични ефекти.
на Язи »13 август 2008 12:42
на надди »20 август 2008 г. 11:32 ч
на chrisL »20 август 2008 12:27
на ElPolo »20 август 2008 13:22
Ако трябва да го приемате и диетата ви не е добра, това също няма да ви помогне много!
И ако трябва да помислите за Ефи. Всеки ден посещавам свой приятел в болницата, който имаше сърдечен дефект поради това.
на Hulkine1980 »26 август 2008 00:22
Мога да се съглася само с останалите.
Ако имаше едно хапче, което освобождава човечеството от мастните натрупвания - тогава те вече биха били известни. При T3 наистина имате значителна намеса във вашето домакинство - а оттам и съответните СЗ.
Предполагам, че е най-добре да свикнете с идеята за диета
на Runn12 »08 септември 2008 00:53
когато избирам между t3 и t4, по-скоро бих избрал t4, но като цяло всичко беше казано, че трябва да се каже по въпроса. Просто да разбиеш щитовидната жлеза, за да позираш с нея през лятото на открития басейн, е някак безсмислено и губиш не само мазнини, но и метаболитно активна тъкан.
също така не е като да не забележите поглъщане, гадене, световъртеж и сътрудничество. ще бъде вашият постоянен спътник.
Стойте настрана и се хранете чисто и тренирайте, опитайте се да направите приема на калории цикличен, за да шокирате метаболизма си.
Между другото: ако вашият приятел взе t3 и вие сте неин приятел, тогава може да грешите в дамския подфорум .
Всеки солиден пост, който не свършва нищо, в наши дни се нарича „треньор“.