Кой от вас има препоръки за опит Т3

Кой от вас има опит с Т3?

на Хеп »12 ноември 2005 16:10

препоръки

Въпросът ми цели възможно СЗ и ефект, за да може изобщо да потвърди началото на ефекта.
Начално тегло 95 килограма
Следният курс:

Ден 1-5 25mcg: Субективно се почувствах малко по-топъл, но не го измерих с термометър. Загуба на тегло 1,5 паунда на ден 5

Ден 6-15 50mcg, разделени на 2 порции: често силна умора към вечерта, но качеството на съня е толкова добро, колкото не познавам през последните години. Отслабване с още 1,5 килограма на ден 10

И така, тук е моят проблем:
Ден 16 - настоящи 23 75mcg: няма повече загуба на тегло. Иглата не се е променила малко от ден 13.
Диетата остава същата, рядко има желание за храна (веднъж седмично).
Обучението не е променено. 3 пъти кардио, 2 пъти KT на седмица

Трябва да призная, че експериментирам без медицинско наблюдение, но не се захващайте сега. Все пак това е моят проблем.
Дозирам ли твърде малко или съм хващал фалшификати (включително плацебо ефект)?

Колко можех да очаквам? всъщност очакваше 7,5 кг!

Как са вашите преживявания с T3
[/ u]

на flxp »12 ноември 2005 г. 17:04

Напълно нормално е. При тази доза временно ще развиете хипертиреоидизъм.
Тялото компенсира/адаптира т.е. TRH и TSH се потискат.
Вече няма ендогенен T4 (и T3).
Това се случва след 2-3 дни (T3) и от 7 до 14 дни (T4) и се вписва направо във вашата снимка.

Имахте първите няколко дни
ендогенен Т3/Т4 + екзогенен Т3

сега, само след потискане
екзогенен Т3

Вероятно вече не сте в хипертиреоидизъм, а само компенсирате собствените си показатели на щитовидната жлеза (което е между 100 и 400mcg T4, т.е. приблизително 15-100mcg трийодтиронин).

-> Увеличете дозата, в противен случай нищо няма да се случи.

на Хеп »12 ноември 2005 г. 17:47

Колко високо можете да стигнете сега? Чувам, че 100mcg е максимумът, в противен случай стреляте по щитовидната жлеза, от другите не чувам нищо под 150 и шилдисите се връщат така или иначе.

Може би си струва по-голяма статия. Имам чувството, че в сцената има големи различия и разногласия.

Вероятно ще намаля излекуването на Т3, както е планирано (не бих искал да увеличавам продължителността, иначе ще бъде малко объркващо) и ще дозирам малко по-високо за следващия.

на flxp »12 ноември 2005 г. 19:05

Дозировката е индивидуална. Може да е, че 100mcg са поне необходими, но и катастрофално твърде много (хипертиреоидизъм).
Можете да кажете, че мъжете, а след това тези, които са високи и тежки, обикновено консумират повече, но не и да обобщават.

Също така е напр. Турските таблети не гарантират, че това, което се предполага, че е в него, всъщност се съдържа; напр. Условията за съхранение или транспорт също играят роля, т.е. не че турските лекарства са по-лоши.

Така че не мисля, че има разногласия, по-скоро се забравя, че дозировката е индивидуална и затова се нуждаете от много знания и опит в използването на Т3.

Употребата на Т3 може да бъде много по-опасна от употребата на анаболни стероиди. T3 не е фатално фатален като напр. Неправилна употреба на инсулин, но в рамките на 14-30 дни човек може сериозно да навреди, а също и да убие човек, като използва неправилно Т3, което не би било толкова лесно с анаболните стероиди.

Поради това обикновено не е препоръчително да използвате T3, ако не знаете точно какво правите.

Щитовидната жлеза в много редки случаи може да стане нефункционална като другите органи, но обикновено продължава да работи.

Това, което човек също трябва да каже, е, че лечението на дисфункция на щитовидната жлеза в Германия би било много по-добро от дисфункция на оста HH-тестисите.

Много ендокринолози са специализирани в SD и доживотното заместително лечение с Т4 може да замести функцията на щитовидната жлеза, без това да повлияе на качеството на живот/възрастта!

на Panerai »12 ноември 2005 г. 19:55

Използвах препарата на щитовидната жлеза Novothyral при подготовката си за състезание. Novothyral е комбиниран препарат, съдържащ 100mcg T3 и 25mcg T4 на таблетка

Дозировка Първоначално 1 таблетка
С дозировката от 1 таблетка исках да стимулирам малко метаболизма си, защото не ми стана по-трудно
след това стигна до 1,5-2 раздела.
имаше 2 състезания през това време
В първото състезание нямах необходимата твърдост, в 2-то състезание, проведено 14 дни по-късно, бях наистина глупав като дърво, но въпреки употребата на андрогенни вещества (дростанолон и тестостерон) имах загуба на мускули.
Продължих да го приемам 14 дни след състезанието, защото чувствах, че това е необходимо, защото можех да ям срещу нормален, голям брой калории и не исках да напълнявам
след това го свалих от един ден на следващия, въпреки че прочетох, че трябва да се измъкне
след това имаше странно усещане за парене в областта на шията за около 7 дни, когато пациентът беше спрян, но отново изчезна

никога повече няма да използвам T3 или T4, това не носи много и струва много мускулно вещество и е опасно, ако се използва неправилно

Скоро ще си определям стойностите на щитовидната жлеза, въпреки че не мисля, че съм претърпял някакви щети, но по-безопасно, отколкото съжалявам

на flxp »12 ноември 2005 г. 23:12 ч

Novothyral е отличен като заместител на щитовидната жлеза. Използвах го сам дълго време.

За споменатите цели обаче това е по-скоро втори избор. Това би било добър избор само за дългосрочна употреба.

Ако искате да бъдете бързи и лесни, само T3.

Novothyral изгражда относително достатъчно ниво на Т4 в продължение на 8 до 20 дни чрез компонента Т4, т.е. не трябва да се измъква толкова точно, колкото Mono-T3, където теоретично може да настъпи пълно отсъствие на хормони след 3-5 дни и това, разбира се, води до шокова реакция TRH-TSH. В допълнение, този хипотиреоидизъм води до различни сърдечно-съдови/мозъчни проблеми за няколко дни.

При Novothyral това се забавя поне 14 дни.

14-те дни трябва да са достатъчни за корекцията. Нездравословно, но възможно.

Изтъняване за 4-6 седмици с Т4 от поне 100mcg до 25mcg би било изгодно.

просто го пусна

на Panerai »12 ноември 2005 г. 23:24

тъй като се борех с екстремно съхранение на вода, с което трябваше да се справя след състезанието, просто исках да изоставя всичко.
Спрях всичко от един ден на следващия, нямах нито тесто, нито тиреоидни хормони
прекратено
сега няма да взема нищо през следващите 12-14 седмици с изключение на nopch тамоксифен за още 5 седмици
Излекувах се от март до края на октомври и мисля, че тази почивка ще бъде добра за тялото ми
никога не е бил включен толкова дълго.

как бих забелязал, че тялото ми сега произвежда твърде малко хормони на щитовидната жлеза?
има признаци за това?