Кой има опит с ефедрин таблетки за отслабване - Т5 капсули
Някой вече имал ли е опит?

1 отговор
Нямам опит с ефедрин, но:
Ефедринът не е изтеглен от пазара в Германия, Европа и дори САЩ за нищо и НЕ Е ЗАКОНЕН!
Мога да съветвам само срещу източници на доставка от чужбина, защото ако пакетът бъде конфискуван в митницата, имате проблем. Съвсем отделно от това, вие съзнателно излагате здравето си на риск.
Разбира се, идеята за бързо отслабване е добре, но няма да дойде на всяка цена. По-добре е да се придържате към законните средства, които подпомагат изгарянето на мазнини и да спортувате.
Както казах: Ефедрин НЕ е законно достъпен в Германия. Така че ръцете далеч.
подобни въпроси
Аз съм на 21 години, висок съм 164 см и обикновено тежа 50-52 кг. За съжаление в рамките на една година качих около 10 кг. Най-вече заради антидепресантите и алкохола, мисля. Въпреки че никога не съм приемал и двете заедно или през един и същи период. Бях и безработна 8 месеца. Спортът никога не е бил проблем за мен.
Преди 10 дни тежах 61,5 кг и се чувствах много неудобно. Тъй като един „приятел“ ми даде таблетки с ефедрин от Kaizen 8 mg, започнах да ги приемам. Почти не усещах някакви странични ефекти. Приемам тези таблетки от 10 дни (8 mg 3-4 пъти на ден) и напълно избягвам въглехидратите, когато ям, което не ми е трудно, защото всички въглехидрати ми създават болки в стомаха и гърба. Днес тежа 57 кг. Все още не съм спортувал, но винаги се качвам по стълбите и се опитвам да се движа максимално. Ям много зеленчуци, сирене, яйца. Месо и риба рядко, защото не ми харесва.
Искам да се върна към нормалното си тегло от 50 кг и да го поддържам. Някой имал ли е опит с ефедрин? Как мога да използвам таблетките на 100% в моя полза и да извадя всичко от него?
Ще започна или бойни изкуства, или танц на пилон след 2 седмици.