Екстракт от черна върба, 100% натурален растителен аспирин
Офертата важи в рамките на наличните наличности и не може да се комбинира с други отстъпки.
Екстракт от черна върба ИСТИНСКИ РАСТИТЕЛЕН АСПИРИН.

Получава се от вид върба, растяща в Северна Америка, екстракт от черна върба е много богат на салицилова киселина .
Салицилина освобождава постепенно салицилова киселина върху кожата, която напълно се възползва от нейните свойства, без да бъдете раздразнени или нападнати, какъвто е случаят с използването на синтетичен аспирин.
Силно стягащо и пречистващо, балансира мазната кожа, предотвратява появата на черни точки и черни точки. Антимикробен, противовъзпалителен, кератолитичен, той е идеален за акне кожа и за облекчаване на лезиите причинени от акне.
Регенериращ и ревитализиращ, екстрактът от черна върба ревитализира скучна кожа, липсващ сияние и свежест, той регенерира и енергизира кожата, стимулира обновяването на епидермиса за кожа, маркирана с фотостареене, пигментни петна, бръчки и бръчки.
Освен това е ценен и използван козметичен актив срещу пърхот и врастнали косми.
Истински екстракт от черна върба растителен аспирин. Получен от вид върба, който расте в Северна Америка, екстрактът от черна върба е много богат на салицилова киселина.
Тъмнокафявата кора е много богата на танини, молекули от семейството на полифенолите с висока антиоксидантна способност, но нейната особеност е концентрацията в салицилин, естествено производно на салициловата киселина.
Салицилинът постепенно освобождава салицилова киселина върху кожата, която напълно се възползва от нейните свойства, без да се дразни или атакува, както може да се случи при използването на синтетичен аспирин.
Силно стягащ и пречистващ, екстрактът от черна върба балансира мазната кожа, с несъвършенства, предотвратява появата на черни точки и черни точки. Антимикробно, противовъзпалително, кератолитично и ремонтно средство е идеално за грижа за кожата против акне и облекчаване на акне.
Регенериращ и ревитализиращ, екстракт от черна върба съживява скучната кожа, лишена от сияние и свежест, регенерира и енергизира кожата, стимулира обновяването на епидермиса за кожата, маркирана от фотостареене, пигментни петна, бръчки и бръчки.
Екстрактът от черна върба също е популярен козметичен актив и се използва в органичната козметика срещу пърхот и врастнали косми.
ИМОТИ
- Антибактериални - in vitro проучвания показват антимикробните свойства на салициловата киселина, съдържаща се в кората на черна върба, особено върху микроорганизми, причиняващи акне (Propionibacterium acnes, Staphylococcus aureus)
- Стягащи и пречистващи средства - балансира и пречиства кожата, предотвратява образуването на черни точки и черни точки
- Противовъзпалително и против акне - намалява възпалението, облекчава причинените от акне лезии
- Силно регенерира и изглажда епидермиса, стимулира обновяването на клетките, изглажда бръчките, облекчава пигментните петна и несъвършенствата на кожата
- Ревитализиращо, подобрява цялостния външен вид на кожата, придава на кожата свежест и блясък
- Кератолитиците с нежен пилинг ефект, премахват мъртвите клетки, клетъчните и метаболитни остатъци, люспите и несъвършенствата, благоприятстващи обновяването и регенерацията на епидермиса.
- Против пърхот - пречиства, балансира скалпа, премахва пърхота и люспите
ПРЕПОРЪКИ
- Възрастна, набръчкана кожа
- Тъпа, девитализирана кожа
- Кожа от акне, кожни несъвършенства
- Мазна кожа, черни точки,
- Микрокисти, комедони
- Белези, признаци, причинени от акне
- Фотостареене (стареене, причинено от излагане на слънце, пигментни петна)
- Напрегната кожа, белязана от замърсяване, тютюнопушене и др
- Груба, груба кожа, мазоли
- Въплътени косми
- Пърхот, люспи по скалпа
- Тънка коса
- Консервант - 2,5-3%
- Козметично активно - 5-10%
- 1 ml = 20 капки
РАЗТВОРИМОСТ
- Разтворим във вода и в продукти, съдържащи вода: кремове, гелове, мляко, лосиони, почистващи препарати, тоници, серуми, маски, балсами, шампоани
- Неразтворим в масло
- Дръжте далеч от деца
- Не поглъщайте
- Избягвайте контакт с очите
- Не нанасяйте лесно върху кожата
- Спазвайте препоръчаната доза
- Външна употреба, изключително козметични
- 100% натурален екстракт от черна върба, получен от кора от върба, силно концентриран в 10% салицилова киселина
- Име на INCI: Aqua, екстракт от кора на черна върба (върба)
ОРГАНОЛЕПТИЧНИ СВОЙСТВА
- Външен вид: бистра течност
- Цвят: бял до кехлибарен
- Качество: козметика
Съхранение: при нормална температура, защитено от влага, светлина и източник на топлина.
Представяне: стъклена бутилка с матирано стъкло с капкомер, 10 мл
Тъмнокафявата кора е много богата на танини, молекули от семейството на полифенолите с висока антиоксидантна способност, но нейната особеност е концентрацията в салицилин, естествено производно на салициловата киселина. \ н
Салицилинът постепенно освобождава салицилова киселина върху кожата, която напълно се възползва от нейните свойства, без да се дразни или агресира, както може да се случи с използването на синтетичен аспирин. \ н
Силно стягащ и пречистващ екстракт от черна върба балансира мазната кожа, с несъвършенства, предотвратява появата на черни точки и черни точки. Антимикробен, противовъзпалителен, кератолитичен и ремонт, той е идеален за грижа за кожа, склонна към акне и облекчаване на лезии, предизвикани от акне. \ н
Регенериращ и ревитализиращ екстракт от черна върба съживява скучната кожа, липсва сияние и свежест, регенерира и енергизира кожата, стимулира обновяването на епидермиса за кожата, маркирана от фотостареене, пигментни петна, бръчки и бръчки. \ н
Екстрактът от черна върба също е популярен козметичен актив и се използва в органичната козметика срещу пърхот и врастнали косми. \ н
\ u00a0
СВОЙСТВА \ n
ПРЕПОРЪКИ \ n
ДОЗИРОВКА \ n
\ u00a0
РАЗТВОРИМОСТ \ n
ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ \ n
- Съхранявайте на място, недостъпно за деца \ n
- Не поглъщайте \ n
- Избягвайте контакт с очите \ n
- Не нанасяйте лесно върху кожата \ n
- Спазвайте препоръчаната дозировка \ n
- Външна употреба, изключително козметична \ n
СЪСТАВ \ n
\ u00a0
ОРГАНОЛЕПТИЧНИ СВОЙСТВА \ n
Съхранение: при нормална температура, защитено от влага, светлина и източник на топлина. \ н
Презентация: стъклена бутилка с матирано стъкло с капкомер, 10 ml "," description_short ":"
Екстракт от черна върба ИСТИНСКИ РАСТИТЕЛЕН АСПИРИН.
Получава се от вид Върба, която расте в Северна Америка, екстракт от черна върба е много богат на салицилова киселина .
Салицилина постепенно освобождава салицилова киселина върху кожата, която напълно се възползва от нейните свойства, без да се дразни или атакува, какъвто е случаят с използването на синтетичен аспирин.
Силно стягащо и пречистващо, балансира мазната кожа, предотвратява появата на черни точки и черни точки. Антимикробен, противовъзпалителен, кератолитичен, той е идеален за кожата на акне и за облекчаване на причинените от акне лезии.
Регенериращ и ревитализиращ, екстрактът от черна върба ревитализира скучна кожа, липсваща сияние и свежест, регенерира и енергизира кожата, стимулира обновяването на епидермиса за кожата, маркирана с фотостареене, пигментни петна, бръчки и бръчки.
Освен това е ценен и използван козметичен актив срещу пърхот и врастнали косми.