Bzh surflog Други Кой се търкаля в T5

Имам 2-ро поколение T5 от 2010 TDI 130, преконфигурирано на 165 кс. 170 000 км в момента.

какво T5-2

Супер доволен от звяра, единственият недостатък засега, запушването на EGR клапана. Въпрос, под оборотите и качеството на горивото. Преминавайки към по-скъпо гориво (екселиум, общо), запушването има тенденция да се намалява. Като се има предвид цената на клапана, струва си разходите.

Разход между 6,5 и 7,5 литра/100 км, в зависимост от вида на пътя.

Може би, но моят механик изглежда вярва в обратното: това е повтаряща се грешка на T5-2, особено "малките" цилиндри.

какво е T5-2? това е 2009 рестайлинг ?

наистина превозното средство е доста скъпо за закупуване, но запазва стойност въпреки километрите при препродажба.
Продавам 7-местен туран за финансиране на този нов проект .

Имам 2005 T5, 5 цилиндъра 2,5 130 к.с., толериран и имам смесени чувства, когато става въпрос за машината.
първо исках GPL, но го няма никъде, играе малко според мен, трябва да се каже.

Двигателят изпраща тежък, но дори внимателен (спазване на кода на магистралата, леки стартове.) Правя 9 литра на сто, 8,5 е възможно, но внимавайте да не намалите оборотите.
Заобиколих EGR клапата (упс, съжалявам), защото той трябва да замърсява по-малко, но тъй като запушва двигателя. той започва да полира!
На CT не виждат нищо (въпреки че трябва да контролират замърсяването) изведнъж разглеждам EGR клапаните като голяма измама, за да получат пари.

Веднага щом го получих (при 21000 така или иначе, това не е изненадващо) турбото ме пусна

Имах едновременно гумите, които служат като задвижващи и амортисьори за климатика и за алтернатора, както и задвижваща част за климатика.
дори има част, която те не произвеждат във VW, така че ви предлагат да смените целия компресор на климатика за 1500 топки.
На e-bêêê ще намерите частта, която VW не произвежда. но така или иначе трябва да говорите немски (това не е моят случай)

В противен случай чудесно боравене, безшумно за комунални услуги (9-те места са може би по-добре изолирани), реверсивният детектор се прецаква, както и централизацията, но аз ще се придържам към него веднага щом има слънце и няма да набъбне няколко ръжда. за VW.

форумът на зоната T5 напоследък се бори много след голям спор в асоциацията, не знам къде е, но досега ми помогнаха много добре за механика.